Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Help! Fontos! Hogy kell? Csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Help! Fontos! Hogy kell? Csak normális válaszokat légyszi!

Figyelt kérdés
hogy kell csókolózni? Az a baj h van 1 csaj aki nagyon bejön és szerintem én is neki, de ő eléggé tapasztalt, én meg soha nem csináltam! Hogy kell? Előre is köszi a normális válaszokat!
2011. máj. 25. 08:52
 1/8 anonim ***** válasza:
markold meg a seggét és dugd be a nyelved a szájába, aztán próbáld meg elkapni az ő nyelvét :D
2011. máj. 25. 08:56
 2/8 anonim ***** válasza:
67%

1. fogmosas

2. sotet kek orbit 2db

3. jon minden magatol

2011. máj. 25. 08:56
 3/8 A kérdező kommentje:
xD
2011. máj. 25. 08:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindenre nem tudsz felkészülni,a második hozzászólót még annyival egészíteném ki,hogy nyeljed a nyáladat serényen a smaci előtt.:DLegyél szenvedélyes,de ne túl szenvedélyes,ne kezdj el közbe nyögni,vigyázz,hogy finoman közeledj,nehogy koccanás legyen a vége.(fogak)Merd átdugni a nyelvedet,nyalakodni!Szerintem.
2011. máj. 25. 09:00
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi! Azért még jöhet pár válasz...
2011. máj. 25. 09:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Az en baratom ugy csinaja ,hogy mindig forgassa az ennyelvem korul az o nyelvet s akkor en a levegobe vagyok nagyon elvezem szerintem teh is ugy probaltd ki siman konnyen forgatod a nyelved az o nyelve korul es kesz:d
2011. máj. 25. 09:26
 7/8 A kérdező kommentje:
koszi!!!
2011. máj. 25. 09:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Hát, öhm.

Nékem volt már komolyabb kapcsolatom a jelenlegi párom előtt, és akivel most járok, neki én vagyok az első barátnője. Neki mindenben én voltam az első.

Mi biztosra mentünk, tehát mi már egy hete kézen fogva járkáltunk, mikor megesett az első csók. De az olyan szimpla volt, nem olyan nyáladzós nyelvpörgetős, mint a filmekben :D Mégis ezt tette fantasztikussá. ^.^

Eltelt pár alkalom, mire nyelves lett belőle, de megérte :p

Am igen, az a bedugod a nyelved vagy fordítva (attól függ ki a bátrabb, vagy ki veti rá magát a másikra előbb XD) és elkezded pörgetni a másik nyelve körül kábé, mintha egy rúd körül kergetnétek egymást.

Másképp nem nagyon tudom leírni :D

20/L

2011. máj. 25. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!