Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó jel ha a fiú beszélgetés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó jel ha a fiú beszélgetés közben a szemebe néz?

Figyelt kérdés
Nem rég egy fiúval mentem haza Akit mellesleg már másfél éve szeretek, de csak most vet észre. Mikor mentünk haza és néha néha ránéztem akkor mindig belenézett a szemebe. Arra már nem emlékszek hogy mosolygott, de lehet. Én beszélte többet, de ő is mesélt magáról. De mikor elbúcsúztunk egyszerű sziával köszönt el .... Akkor most hogy van ez ? Leakar koptatni, vagy bejövök neki? Normál is válaszokat kérek... mert ez nekem nagyon fontos..
2011. máj. 25. 07:11
 1/3 anonim válasza:

iq-light vagy

szemedbe néz,mert hova nézzen ha beszéltek? gondolom nem paraszt,hogy csak a melleid nézze(már ha van)

és mivel csak most beszéltetek először,mit vártál? megcsókol? szeretkezést?

ha akarsz valamit ,beszélgetni kell vele,megismerni,és hagyni, hogy ő is megismerjen. de ne te nyomulj rá

2011. máj. 25. 08:18
 2/3 anonim ***** válasza:
Azért mer a szemedbe nézni mert magabisztos és nem szégyenlôs :-)
2011. máj. 25. 13:21
 3/3 A kérdező kommentje:
persze persze értem én... :) nem vártam sokat... csak először találkoztunk.. és furcsa volt mert másra nem így szokott nézni :) de köszi nektek :)
2011. máj. 25. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!