Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én kezdeményezzek? De hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én kezdeményezzek? De hogyan?

Figyelt kérdés

Tegnap este láttam egy srácot a discoban,nemtudom hányéves,de ugy 16 kb,semmit nem tudok róla. Naggyon bejön:) szemeztünk egész este,és próbáltunk közeledni egymáshoz,de semmi :(

2 hét mulva szombaton megint megyek oda,ha ott lesz mit csináljak???:S

15/L

és légyszi ne kezdjetek itélkezni a korommal kapcsolatosan,KÖSZI

2009. márc. 15. 18:28
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
én Egerben :D és te?? am köszi a választ :D
2009. márc. 15. 21:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Inkább a közelébe legyél..ott táncolj a barátnőiddel..nézz rá..és mosolyogj rá sokat :D

Nekem bejött..remélem neked is.Majd írd meg mivolt

2009. márc. 15. 21:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Sajna én nem :D Elég messze onnan =)
2009. márc. 16. 14:23
 14/14 anonim ***** válasza:
nézz rá amikor ő is rádnéz mosolyogj rá !! ha veszi az adást akk minden rendben ha nem akk menj hozzáközelebb akk ugyan ez és ha most se esett le akk táncolj vele
2009. márc. 22. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!