Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha valaki azt mondja, beszélje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki azt mondja, beszéljek vele konkrét dolgokról, akkor vajon mit ért ezalatt?

Figyelt kérdés
MEgkérdeztem a fiút h mit gondol ő mit csinálna a helyemben erre ezt válaszolta!Ezzel mit akart?:O
2009. márc. 15. 18:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
Mi van?
2009. márc. 15. 18:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát attól függ... Ha még nem ismeri az érzéseidet, akkor mond el neki azokat, ha igen akkor ne csak hülyéskedj vele, meg köszhelyes: "szia mizu? semmi, és veled?" monológokat adjatok elő, hanem konkrét témákról beszélgessetek. Mit szeret csinálni, miért vesztél össze a barátnőddel, mik a kedvenc kajáitok, ilyen ismerkedés félék. :) De ha ez sem, akkor ültesd le a srácot, és kérdezd meg tőle, ezzel mit is akart mondani :)
2009. márc. 15. 18:20
 3/11 A kérdező kommentje:
hát utaltam rá h róla van szó le is esett neki de neki van bnője!És állandóan flörtölünk!És mikor megkérdeztem tőle h mit gondol ő mit tenne a helyemben azt mondta:beszéljek a sráccal konkrét dolgokról!Na most ezzel mit akart?tudja h tetszik nekem!De most arra gondolt h +mondom neki h szeretem és járnék vele akkor kidobnáa bnőjét miattam?a lassan fél éves kapcsolatát?:O
2009. márc. 15. 18:25
 4/11 Thurston ***** válasza:
43%
Véletlenül nem 16 hónapja van barátnője? Mert az előző kérdésedben az írtad. És miért kellett új kérdést feltenned?
2009. márc. 15. 18:30
 5/11 A kérdező kommentje:
nem!azt nem én írtam:Sők most lesznek 18h-sak!Am hasonló a kérdés de nem én írtam!
2009. márc. 15. 18:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

az előző kommentre...

tudtommal ez az oldal arra van hogy kérdéseket tegyenek fel, és megtudják hogy vélekednek erről mások.

nem tudom ezen miért kell úgy fenn akadni :S

2009. márc. 15. 18:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Fél év az 6 hónap, a 18 hónap másfél év... elvesztem...

Amúgy meg a pasik tényleg azt szeretik, ha konkrét dolgokról beszélünk velük, nem szeretnek találgatni, és őszintén: nem is nagyon jók benne. Szóval sztem mondd el neki, h mit gondolsz.

Ha jól vettem ki a szavaidból: téged zavar, h veled flörtöl, miközben barátnője van, és megkérdezted, h neki hogy esne ez, ha ő lenne a te helyedben. Vagy én sem értem?

Ne haragudj meg kérlek, de ha mi, válaszolók sem értjük, akkor tőle mit vársz? Légy egyértelműbb! :)

2009. márc. 15. 18:56
 8/11 A kérdező kommentje:
igen így gondolom!Csak most akkor minek flörtöl velem ha nem akar semmit meg akk hagyjon békén!Vagyis kicsit legyen negítvabb mert tökre úgy veszem le és bnőmtől már kérdeztem h most mivan és ő sem tud mást mondani!De nemértem....de akkor nemakar semmit sem mi?:(
2009. márc. 15. 18:58
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

hát, akkor lehet, h a barátnőjével kéne beszélned. De nem ám úgy, h összeveszejted őket, hanem csak kérd meg, h figyeljen jobban oda rá, mert neked nem esik jól, h mellette is veled flörtölget... (oké, én magamból indulok ki, nekem nagyon is jól esne, ha egy "rivális" inkább nekem segítene, és nem akarna belemenni ilyesmibe. Értékelném)

A másik meg, amit tehetsz: ne vegyél tudomást róla, és eszedbe ne jusson visszaflörtölni!

2009. márc. 15. 19:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Inka nyelven van. Kódolás ez. Az lesz.

Fordítás: vagy lesz.pod, vagy mész a levesbe.

2009. okt. 13. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!