Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki azt mondja, beszéljek vele konkrét dolgokról, akkor vajon mit ért ezalatt?
az előző kommentre...
tudtommal ez az oldal arra van hogy kérdéseket tegyenek fel, és megtudják hogy vélekednek erről mások.
nem tudom ezen miért kell úgy fenn akadni :S
Fél év az 6 hónap, a 18 hónap másfél év... elvesztem...
Amúgy meg a pasik tényleg azt szeretik, ha konkrét dolgokról beszélünk velük, nem szeretnek találgatni, és őszintén: nem is nagyon jók benne. Szóval sztem mondd el neki, h mit gondolsz.
Ha jól vettem ki a szavaidból: téged zavar, h veled flörtöl, miközben barátnője van, és megkérdezted, h neki hogy esne ez, ha ő lenne a te helyedben. Vagy én sem értem?
Ne haragudj meg kérlek, de ha mi, válaszolók sem értjük, akkor tőle mit vársz? Légy egyértelműbb! :)
hát, akkor lehet, h a barátnőjével kéne beszélned. De nem ám úgy, h összeveszejted őket, hanem csak kérd meg, h figyeljen jobban oda rá, mert neked nem esik jól, h mellette is veled flörtölget... (oké, én magamból indulok ki, nekem nagyon is jól esne, ha egy "rivális" inkább nekem segítene, és nem akarna belemenni ilyesmibe. Értékelném)
A másik meg, amit tehetsz: ne vegyél tudomást róla, és eszedbe ne jusson visszaflörtölni!
Inka nyelven van. Kódolás ez. Az lesz.
Fordítás: vagy lesz.pod, vagy mész a levesbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!