Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert vonzom a velem egyidos meg fiatal sracokat csak?
21 leszek nemsokara. Volt ket komoly kapcsolatom eddig, mindket srac velem egyidos volt.
En szeretnek komolyabb, hatarozott pasit. Azt mondja mindenki h nagyon felnottes, erett a gondolkodasom.
Ilyen 4,5 evvel nagyobb sracot nem is igazan ismerek, akiket meg megisertem,v nem tudta mit akar, v nem talaltunk.
Most beszelgetek tobb velem egyidossel, es sokszor en tartom furanak, h en komolyabb vagyok, ok meg viccelnek, szorakoznak, de megis nagyon talal a szo.
Talan olyan jeleket adok amiket nem kene, v nem tudom.
Hogyan vonzhatok idosebb sracot, egy normalis komoly kapcsolatra?
mert a fiatalabb pasik felnéznek rád.
nem minden pasi érett annyira hogy belekezdjen egy párkapcsolatba.
a fiatalabb pasik úgyis tudják hogy nincs esélyük ezért mernek próbálkozni..
Hat en ugy erzem h elmenne egy komoly kapcsolat aminek par ev mulva szep vege legyen.
Nem az h ferjet keresek, de mar komolyabb dolgokra vagyom, mintcsak szorakozni s aztan lesz ami lesz.
Felelosseget vallalok, gondoskodok, h egy jo eletem, karrierem legyen, bulizas meg nem megy mint tinikorban.
Szorakozni kell,de a diszkokban mar nem latok elvezetet.
Volt kapcsolatom is azert ert veget, mert a srac 20 evesen meg kiakarta szorakozni magat.Es meg is ertem.
De a pasizas ..en meguntam.Meg ezek a kis jatekok, h ki mit akar, s a jelek h ha ezt csinalja mit jelent. Es jo lenne mar h tudjam h valaki akivel igazan egyezek mellettem legyen, egy nyugodt biztonsagos kapcsolat.
Megis velem egyidos sracokkal beszelek, akik a hataron vannak.Kene komoly,de meg tul fiatalok.
Es nem tudom hogy lehet h jo legyen mindenkinek.
Ez valasz volt az elso hozzaszolonak.
Amugy koszi a valaszokat:)
Gondolom a hatarozottsagom, onallosagom miatt is szeretnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!