Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lány és egy 16 éves fiú nagy a korkülönbség?
Szerinted a 16 éves "férfi" vár 4 évet a szexre?
Bár 13 évesen még én is hittem némelyik csodában.
Igen, hatalmas a korkülönbség. És a személyiségetek érettségi foka is durván eltérő lehet. Azt sem tudjátok igazán, ki is lesz belőletek, ha egyszer fel fogtok nőni.
De mivel feltetted ezt a kérdést, vagyis, elég bátor voltál hozzá, hogy kérdezz... Most már kíváncsi vagyok, összejöttök-e? Az esélyek ellenetek szólnak, de valamiért, mégis... (Bocs' az őszinteségért, de ez az egyik rossz szokásom.)
Csak és akkor tartsatok ki egymás mellett, ha egyszerűen MEGVADULTOK egymás testszagáért. Vagy legalábbis megnyugtatólag hat Rátok. Úgy értem, ha jól tudtok aludni egymás közelségében, egy ágyban, HATÁROZOTTAN jobban, mint külön-külön. Ez szinte már bizonyíték, hogy jók vagytok (avagy lesztek, akárkik is lesztek, ha felnőttök) együtt.
Testszag. Nem izzadtságszag! Testszag. Nem a bepállott bőrfelületek szagára gondolok, persze, nem.
(Az nem a testszag, az csak a bőrön élő baktériumok szaga. Az csak erjedt bűz, mint pl. a lábfejé, frissen elővéve a cipőből. Mert az csak a lábadon élő baktériumok szaga, akik megemésztették az izzadságodat. Az izzadt és megerjedt hónalj, fürdés után 6 vagy 12 órával? Nos, az sem az a testszag, amire gondoltam.)
Mivel ennyire fiatalok vagytok, kövessétek az orrotokat. Nektek még jól működik. Törzs. A törzs eleje, a szegycsont tetejétől a köldökig. Vagy a törzs hátulja, tarkótól derékig. Ez az a terület, ahol megszagolhatjátok egymást.
Pontosan tudom, milyen bizarr, amit tanácsoltam, de a nálatok idősebbek mindezt saját tapasztalatukból tudják. Azt, hogy 'ne állj össze olyannal, akinek még a szagát sem bírod'.
Azt is tudom, hogy az ember nem vadászkutya, tehát nem fogja pár másodperc alatt felfogni azt a szagot a másikból, ami vagy szimpatikus, avagy nem szimpatikus... Pontosítok, nem tudatosan fogja fel, de felfogja. És mi van azokkal az évekkel, amit együtt szándékoztok eltölteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!