Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Discoban és hasonló helyeken...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Discoban és hasonló helyeken lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Hogy kezdjem? Mit mondjak? Van úgy esélyem, hogy nem tudok táncolni?
2011. máj. 23. 22:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Hat en egy bulin ismertem meg a baratomat.

Az egyik bararnom tartotta a szuletesnapjat, es hovatalos voltam ra. Gondoltam elmegyek, max nem tancolok. Nem szeretem ezeket a discos zeneket, ezert nem is tancoltam; leultem egy padra es ott neztem a tobbieket. Majd odajott hozzam az egyik fiu ismerosom; beszelgettunk, aztan ott terem egy masik fiu is... Az ismerosomnek nagyon jo haverja... Mivel o is utal tancolni, en is, ezert maradtunk harmasban beszelgetni... Majd megkerdezte, en meg igent mondtam... Tobb, mint egy honapja vagyunk egyutt.

2011. máj. 24. 20:04
 12/19 A kérdező kommentje:
én is ebben reménykedek. Szintén szülinapra megyek, ez a zene nem az én világom, és hátha szerencsém lesz. Egyébként gratulálok nektek! :)
2011. máj. 24. 20:10
 13/19 anonim ***** válasza:

Eddig jóformán én is olyan lányokkal ismerkedtem meg, akik valami oknál fogva de életükbe először vagy másodszor keveredtek oda, ami azt hiszem még vallhat normális IQ szintre.

Esélyed van, és kezd úgy hogy tudsz táncolni. Mindenki tud táncolni, csak másképpen ami teljesen oké.

2011. máj. 26. 08:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Lehet, de nem érdemes
2011. máj. 26. 09:17
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha nem tudsz táncolni az viszont egy kicsit gáz, mert ott a hangos zene miatt nehéz kommunikálni.. Pont az lenne a lényeg, hogy elhívod táncolni és odakavarsz neki férfiasan ha látod, hogy bejön neki akkor már lehet próbálkozni tapival és smacival.
2011. máj. 26. 09:21
 16/19 anonim ***** válasza:

Úgy látom, nincsenek jó tapasztalataitok a discókkal...

Nekem vegyesek az élményeim :D Szerintem egy adag szerencsével ráakadhatsz egy olyan csajra, aki nem csak dugni akar, és még beszélgetni is tudsz vele :P Ezt személyes tapasztalatból mondom, mert lány vok, és szívesen megyek discóba csak a zene meg a haverok miatt is :)

Amúgy ha nem tudsz táncolni, akkor is találhatsz valakit. Mindig vannak lányok, akik csak nézelődnek, üldögélnek.

Aki szimpatikus, menj oda hozzá, és próbálj vele szemezni. Engem még sosem próbáltak felszedni klasszikus csajozós dumával, és szerintem azok sok lánynak nem is jönnek be. Először csak a szemkontaktust keresd, aztán ha úgy látod, h bejössz a lánynak, menj oda beszélgetni. beszélgetni. Remélem, adtam pár tippet, de végülis nem vagyok fiú... talán tapasztaltabbak okosabbat mondanak :)

2011. máj. 26. 22:34
 17/19 anonim ***** válasza:
Bocsi, egy "beszélgetni" mínusz :D Am 18/L.
2011. máj. 26. 22:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Amikor beindul a buli, akkora zsúfoltság lesz a tánctéren, hogy fel sem tűnik, ha valaki nem tud táncolni. :)
2011. máj. 27. 09:22
 19/19 anonim ***** válasza:

közelitsd mindig abbol a szemszögböl, hogy ha te ottvagy ilyen hozzáállással és viselkedéssel, akkor ugyanugy lehet ott egy lány is, hasonló indittatással mint te. ugyanigy, ha valaki elmegy discoba, ha nem az a tipikus discos srác, akkor is ugyanugy találhat pont olyan lányt, mint ő fiuban, hiszen valahogy mégiscsak ottvan ő is. remélem érthető!

rövidebben: amerre jársz, ahol forogsz, ott ugyanolyan eséllyel akadhatsz magadfajtákba az ellenkező nemből, mint amivel te is megfordulsz arrafelé

2011. jún. 2. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!