Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Senki sem elég jó nekem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Senki sem elég jó nekem, mindig meggondolom magam. Sose lesz pasim? :D 17/L

Figyelt kérdés

Ha tetszik valaki külsőre,a belsője nem tetszik..Ha valaki belsőre megtetszik,valamiért mégis meggondolom magam..Nem értem magam,fura vagyok valljuk be.Sose voltam még szerelmes,de már nagyon vágyok valakire akibe beleszerethetnék..Szerintetek? Próbáltam már lejjebb rakni a mércét,de az érzéseimmel nem tudok mit kezdeni...:/

Előre is köszönöm!

2011. máj. 23. 11:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is a kudarctól félsz.
2011. máj. 23. 13:48
 12/13 hümi ***** válasza:
velem is pont ez a helyzet.. de már nem görcsölök rajta, ha jönni akar jön, ha nem akkor meg még van időm így lassan 17évesen :) majd akkor kell aggódni ha 30-40 évesen nem volt még senki az ember életébe :D
2011. máj. 23. 15:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok,csak 19. Hallottam már azt,hogy válogatós vagyok,de ha egyszer nem tudom valamiért jól érezni magam vkivel,aki esetleg akarna járni velem..nem megy...de én is vágyom már nagyon valakire. És igenis,nem fogok attól még járni olyan valakivel,aki mellett nem érezném "jól" magam. Viszont most lehet,hogy találtam valakit...:) szval jobb ha vársz,és résen leszel! és ha kell kezdeményezz,ha látsz rá apróbb jeleket...:)
2011. máj. 23. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!