Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Buktam (kérdésed tul rövid. )?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buktam (kérdésed tul rövid. )?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki tetszik, igazábol már Január óta, de nem kezdeményeztem mert egy tapasztalatlan balf*sz vagyok és mert sokáig haboztam, mivel osztálytárs. Egy ideig voltak jelek hogy talán bejövök neki (mosolyok, "véletlen" érintések... de nem vettem őket komolyan. Most viszont egy időre nagyon közeli "barátságba" került egy csajozógéppel, s ugyan már az le se szarja, már semmilyen

jelet se látok arra hogy lenne nála esélyem. Egy időre sikerült is kivernem a fejemből de aztán dolgozatnál amikor lapot adott a szemébe néztem és visszazuhantam. mit tegyek? Annyi még hogy meglehetősen szép ezért folyton log rajta valaki, nem olyan könnyű vele beszélgetést kezdeményezni, na meg közös érdekeltségi kört sem találtam. 15f

2011. máj. 22. 22:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Pedig jó lenne közeledni hozzá,a jelek arra utalnak,szerintem h beejössz neki,lehet ő se mer kezdeményezni,mert ugyebár a fiuknak kell.Ő milyen tipus a félénk,vagy a bevállalós???Beszélgess vele segitene e neked a háziba,suliról,lehet beszélni,ha gondolod irj privátba ott elmesélsz mindent,segithetek:)irj ha gondolod
2011. máj. 22. 22:23
 2/7 A kérdező kommentje:
félénk, valosszinu ezért is adta fel a csajozogép, nem birt időben célt érni
2011. máj. 22. 22:29
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi, holnap irok, most kicsit fáradt vagyok.
2011. máj. 22. 22:29
 4/7 anonim ***** válasza:
Igazából szinte teljesen mindegy mit csinálsz, a lényeg hogy magabiztos legyél.. aztán a többi meg magától eldől :P Én is sokáig maximalista voltam, mindenképp a legjobb formámat akartam hozni, meg az ideális kapcsolatot kerestem, de ez egy baromság.. úgy is akkor jön amikor nem számítok rá Xd szóval csak bátran :P
2011. máj. 22. 22:36
 5/7 anonim ***** válasza:
nem irtál privátba ,mi történt,nem kell a segitség???első voltamm
2011. máj. 25. 22:21
 6/7 A kérdező kommentje:
Bocs, majd irok, kicsit sok volt a dolgom (TZ-k az évvége miatt...) de holnap irok
2011. máj. 25. 22:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Küldtem privit.
2011. máj. 29. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!