Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kérdéseket szabad feltenni?
Milyen kérdéseket kell vagy szabad feltenni az első randin, hogy sokat tudj meg az illető személyiségéről?
(Lehetőleg férfiakról)
Nem is kell kérdés, elég, ha az öltözékét végignézed, megnézed az arcát, rengeteg mindent elárul.
Pl.: Ha nagyon sima, akkor rengeteget törődik magával. Ebből adódóan az ápolatlan lustaságot takarhat.
Kérdezd meg milyen volt a napja. A beszédstílusa is el fogja árulni, hogy minek képzeli magát és ehez mérten tudsz alkotni.
18/F
Nem kell rögtön első alkalommal ilyesmit megtudnod, sőt nem is szabad. Az elején inkább azt kellene kideríteni, hogy egyáltalán szimpatikusak vagytok-e egymásnak, tudtok-e beszélgetni meg ilyenek. Meg persze azt, hogy van-e valamilyen szintű kölcsönös (fizikai) vonzalom köztetek.
Csak gondolj bele, ha rögtön megtudnád például, hogy a delikvens mit keres egy nőben, akkor rögtön kísértést éreznél arra, hogy olyan képet fess magadról, ami annak megfelel. Sokkal jobb, ha önmagad adod, és majd ő eldönti, hogy mit szól hozzá.
Gondold át a dolgot? Mi számít? Az, hogy az első randin jó legyél a csajnál / pasinál vagy hogy hosszú távon? Hosszú távon előbb utóbb, úgyis Önmagadat fogod adni, szóval jobb már az elején azt kérdezni vagy úgy válaszolni amilyen Te vagy. NE LEGYENEK SZABÁLYOK.
Én életem szerelmének így mutatkoztam be: "Hello. Péter vagyok, elvált és rossz a humorom." Kicsit piás is voltam, de tök őszinte. :) És vállalom is, működik :)
Én úgy szoktam első randin beszélni, mintha ezer éve ismerném a lányt. Bármit meg merek kérdezni és mindenre válaszolok.
Viszont ha valahol megismerek egy lányt és szép lassan alakul a kapcsolatunk, akkor már féltem a barátságunkat és óvatosan adagolom a kérdéseimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!