Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » LÁNYOK! Szerintetek ez mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

LÁNYOK! Szerintetek ez mit jelent?

Figyelt kérdés

van egy lány velem egyidős néha,néha elkapom a tekintetét , látom hogy engem néz, párszor megkért hogy kísérjem haza (2 buszmegálló), Chaten nem mindig ír rám de ha én ráírok akkor órákig el tudunk beszélgetni....nem vagyok az a tipikus "álompasi" de megtudom ha együtt vagyunk nagyon jól elbeszélgetünk meg tudom nevetettni.....van 2 ingyenjegyem a budapesti vidámparkba...szerintetek mennyi esélyem van hogy ha elhívom "igen"-t mond??

köszi a válaszokat!

14/F

2011. máj. 22. 15:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem van esélyed nála, tetszhetsz neki. Hívd el nyugodtan:) Egy kalappal!:)
2011. máj. 22. 15:29
 2/8 anonim ***** válasza:
hivd el tuti örülni fog.... :)))) szerintem elmenne veled és tetszel is neki... probáld meg :)))))
2011. máj. 22. 15:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem semmit nem veszíthetsz ezzel, nyugodtan hívd el biztosan örülni fog neki:)
2011. máj. 22. 15:33
 4/8 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok csaj haver, de ezt mondom:nem veszíthetsz semmit.

A leírtak alapján bőven van esélyed.

2011. máj. 22. 15:36
 5/8 anonim ***** válasza:
híívd el.:)
2011. máj. 22. 16:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Legyen bátorságod , és hívd el . : )

Biztosan örülni fog neki .!

Ha minden jól alakul , még össze is jöhettek.

Nállam is így indult .. Chat-en egy csomót beszélgettünk ..

A suliban is a szünetekben ..

Aztán a suliban a srác megcsókolt . : )

Ez már több mint fél éve volt és azóta is együtt vagyunk . :)

14/L

2011. máj. 22. 17:33
 7/8 anonim ***** válasza:
csak a vidámparkba hívd el,ne mondd hogy van két ingyenjegyed. ha igent mond,akkor majd ha ottlesztek akkor mondhatod, vagy ha a jegy ára miatt nem akar menni, talán akkor. amugy lehet hogy csak az ingyenjegy miatt menne:D
2011. máj. 22. 17:41
 8/8 anonim válasza:

Valld be neki őszintén mit érzel :D

14/L

2011. máj. 27. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!