Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit kéne tennem? =S (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? =S (lent)

Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik nekem, és érzem rajta, hogy szimpatizál velem, de teljesen nem vagyok benne biztos...Hogyan kéne elmondanom neki, hogy bejön(nagyon félős vagyok)? =S
2011. máj. 21. 17:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Rendszeresen látod őt?(pl.: egy osztályba jártok,stb...)
2011. máj. 21. 17:31
 2/12 A kérdező kommentje:
rendszeresen látom, de nem járunk egy osztályba
2011. máj. 21. 17:37
 3/12 anonim válasza:
Olyan nincs hogy mit kéne meg mit kell tenni mindig helyzetfüggő de ha normális választ szeretnél írd le a korod meg hogy mennyire jutottál a lánnyal...
2011. máj. 21. 17:53
 4/12 A kérdező kommentje:
16f...és annyira, hogy napi rendszerességgel beszélünk, és nagyon elvagyunk és vannak félreérthető dolgok, hogy számára nem vagyok jelentéktelen...és az a baj, hogy manapság a lányok eleve közvetlenek és nem tudom, hogy értsem =S
2011. máj. 21. 17:58
 5/12 anonim válasza:

Ugyan ebben a helyzetben vagyok csak én már elballagtam és érettségizem ezért ritkábban látom meg sok a dolgom is,de ami a legfontosabb ne kövesd el azt a hibát amit én régen hogy nem közelítek mert más lecsaphatja a kezedről.

Am meg lépni fogok ha minden sikerült normálisan addig csak így beszélgetek vele meg amikor bemegyek suliba mindig hazakísérem ha talizok vele :)

18/F

2011. máj. 21. 18:31
 6/12 A kérdező kommentje:
Igen, attól félek, hogy valaki más gyorsabb lesz miközben én csak beszélgetek vele...=S...és pont attól félek, hogy elkövetem az a hibát =S
2011. máj. 21. 18:32
 7/12 anonim válasza:
Ha érdekel tudok még pár dolgot mondani neked az ilyen esetről. Ha érdekel kérdezhetsz msn en. Persze csk akkor adom meg ha érdekel mert már van tapasztalatom az ilyen dolgokban.
2011. máj. 21. 18:34
 8/12 A kérdező kommentje:
Akkor azt kérném szépen pü-ben =)
2011. máj. 21. 18:35
 9/12 anonim válasza:
elküldve e mailban
2011. máj. 21. 18:38
 10/12 anonim ***** válasza:
szoktál vele rendszeresen beszélni v beszéltél már vele egyáltalán??
2011. máj. 21. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!