Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik fiúnál a szemöldök pc?
Figyelt kérdés
2011. máj. 21. 14:17
11/19 anonim válasza:
nekem bejön :$ persze van akinek jól áll és van akinek nem :)
12/19 anonim válasza:
nyelvbe tetszik nekem.
szemöldök, hát végül is nem ott dőlne el valami.
13/19 anonim válasza:
Én azt mondom h ha jól áll a srácnak akk miért ne?
14/19 anonim válasza:
ha jól áll a srácnak, akkor nekem nagyon tetszik^^ főleg aminek ilyen tüske a vége. csak valami szolíd színben, pl fekete.
16/19 anonim válasza:
nem a 90es években vagyunk szal NEM
18/19 anonim válasza:
Hát nem tudom... hordozható vagy asztali? Azért azt megnézném. Win7 van rajta vagy Linux?
Problem? :D
:) Egyébként nekem sem jön be. :(
19L
19/19 K2-K2 válasza:
Személy szerint nekem is van... Tulajdon képpen helyes gyerek vagyok s 2 éve senki nem mondta h nem jó vagy h bu zis.
abszolult nem az. bár a igazság h arctól függ.
Egy hátránya van. h edzéseken ki kel szedni.
2 csoport van akinek jól áll s akinek nem.
A kérdésem az előbii egy két kérdésre.
b u z i s? vagy te. csak rockerek hordhatják szted?
tanuljatok meg röviditeni aki nem tud.
piercing = pc
a gyengébbek kedvé.ért
a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!