Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek most? Elrontottam valamit?
Van a sulimban egy szép lány, már egy ideje beszélgetünk, és állandóan szemezünk. Tegnap nem bírtam tovább, tudtam hogy cselekednem kell. Behívtam a WC helyiségbe, azon belül a zárható vécéhez, hogy mi a véleménye arról a feliratról.
Közben bezártam magam mögött a WC fülke ajtaját, megfordult, és úgy lesmároltam, hogy nekinyomtam a falhoz.
de amikor befejeztük a smárolást, épp becsöngettek. Neki órája volt én pedig mentem haza.
Ma nem írt rám Facebookon, pedig mindig beszélünk. Remélem nem rontottam el semmit, és ha mégis, hogy tudnám esetleg kijavítani? :S
Erre sajnos nem tudok mit mondani jó nagy hülyeséget csináltál főleg h általában nem szeretik nagyon a lányok ha így adod tudtára hogy kedveled mert ezzel a cselekedeteddel szó szerint sarokba szorítottad. Egyenlőre próbáld azt megtudni, hogy nem zavarja e hogy lesmároltad.
18/F
Ha esetleg lenne kérdés küldj privát üzit és megpróbálok válaszolni neked részletesebben ha szeretnéd
A 18/F es kérdező vagyok megint egy kérdésem lenne.
Miután elengedted milyen arcot vágott?
Mert itt is fontos az arcmimika.
Nem undorodott el (szerintem)
Lényeg hogy nagyon meglepődött.
Így után gondolva csoda hogy nem vágott arcon :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!