Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A visszahúzódó lányok hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A visszahúzódó lányok hogyan gondolkoznak? Miért csendesek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 16:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én is csendesebb vagyok, de sosem csúfoltak, pedig mindig duci lány voltam, most sem vagyok vékony, igaziból csodálkozom is, miért.

De barátaim mindig akadtak. Nem pár, hanem barát-barátok.

Én is a megfigyelő-típus vagyok, jobban szeretem, ha a másik fél beszél. A magam gondolatait ismerem, ergó kíváncsi vagyok a másikéra. Szerintem sokszor sokan nagyon fölösleges dolgokról tudnak beszélni, gondolok itt egymás kibeszélésére vagy egyebek (kiabálások, visítások nem az én műfajom). Én ezekben nem veszek részt.

Ismeretlenebb emberek előtt nem igazán tudok megnyílni. De ez személyfüggő, van, akinek a kisugárzása megnyugtat, és bátran megosztom a gondolataimat, de van, akinél érzem, hogy "nem lehet".

+ nagyjából amiket a többiek is leírtak

19/L

2011. máj. 19. 15:55
 12/12 anonim ***** válasza:

osztályba két szoc-fób van, mind 2 csúnya lány az egyiket az anyja szinte már pórázon tartja, és egy szocfób fiú akit csúfoltak általánosba, és van még pár félénkebb lány akik szépek de azokat nem tudom:P

F17

2011. máj. 19. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!