Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok összejönnétek olyan fiuval kinek prosztatagyulladása van?
Ez nagyon hülye kérdés. Nekem meg durva fémallergiám van, összejönnél velem?
A prosztatagyulladás is egy betegség, ami nálam nem kizáró ok. Ha valakinél igen, akkor az egy idióta.
25/L
Ha tetszik, és el tudom vele képzelni a dolgokat, akkor miért ne? Ez nem akadály, hiszen gyógyítható. Én személy szerint nem látom annak.... Fel a fejjel:)
Csaknincs ilyen problémád?:(
A 25/L vagyok.
Figyelj, ez akkor sem kizáró tényező. Gondolom, amikor megismerkedsz egy lánnyal, nem az az első, amit elmondasz magadról, hogy prosztatagyulladásod van. Mire a szexre kerül a sor, addig eltelik egy bizonyos idő, kialakul egyfajta érzelmi kötődés részedről és a lány részéről is (legalább is normális esetben, ha nem egyéjszakás kalandról van szó), és ha csak azért hagy ott a csaj, mert neked ilyen betegséged van, akkor meg sem érdemel igazán. Egyszer rendbe jössz, hidd el, tény, hogy a prosztatagyulladás elég komoly dolog, és hosszadalmas lehet a kezelése, de nem gyógyíthatatlan. Úgyhogy fel a fejjel, és mielőbbi jobbulást kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!