Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fontos 19/F Lányok help?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos 19/F Lányok help?!

Figyelt kérdés

Van egy lány,minden porcikám kívánja..

Neki van barátja de még is szokott bókolni,megölelni,néha puszit is kér..de nem sima barátit..

A lány nem egy kurv@,ez 100%..

Nagyon szeretnék vele együtt lenni és amikor megölelt hirtelen jobb lett a napom,odáig voltam és vagyok is..

mit tegyek?

Nem szeretnék kiszúrni a barátjával,nekem sem esne jól:(

Hülyeséget ne írjatok kérlek mert az érzelmeimmel játszanátok,köszönöm

19/F

19/F

2011. máj. 17. 17:17
1 2
 11/17 jin ***** válasza:

NOS NEMTOM NEM ISMEREM A JELLEMÉT!

DE VAGY ELMONDOD NEKI DE SZERINTEM INKÁBB CSAK UTALJ RÁ DE ELÖTTE DOBJ BE MINDENT!!

HIÁBA IROD KI HOGY NE HÜLYESÉGET IRJANAK FŐLEG HA ODA IROD HOGY EZ FÁJ NEKED A SOK "KEDVES"EMBER SZERET EVVEL SZÓRAKOZNI!

(TOM H EZZEL)

HA ODA ÁLSZ ÉS ELMONDOD KONKRÉTAN AZZAL LETÁMADOD!!

14/F

NEM KÉREK KRITIKÁT A KOROMRA MERT MÁR UNOM!!!

2011. máj. 17. 17:38
 12/17 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2011. máj. 17. 18:17
 13/17 anonim ***** válasza:

Gondolom már a barátjával nincsenek meg valami jól és te is tetszel neki.De ne hagyd hogy ez így maradjon.Beszéld meg vele hogy döntsön mit szeretne

19L

2011. máj. 17. 21:07
 14/17 A kérdező kommentje:
Hm,okos,köszi:)
2011. máj. 17. 21:27
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet azzal aki azt írta a baráti puszi az sok....hát nem tudom....én egy tőlem jóval idősebb pasit is megpuszilok mert nagyon jó barátom...És hiába van "pasim" ő is odamegy és minimum kezet fog vele...Bárhogy is van és bármennyire is nyomul a srác a baráti puszi(nem csók,nem szájra gondok itt) meg sz hogy megölelek valakit nálam semmit nem jelet....Jó lehet hogy ez azért van mert 2,5 éves korom óta táncos vagyok és az érintés nekem fel sem tűnik...

Egyébként ülj levele beszélni....Ha elmondja neki mit jelentenek azok amiket csinál,akkor talán te is máshogy nézed majd a dolgot...

2011. máj. 17. 21:43
 16/17 anonim ***** válasza:
Mióta vannak együtt a barátjával? a Lány veled idős?
2011. máj. 17. 22:33
 17/17 A kérdező kommentje:

igen,egy idős velem,hogy mi óta járhatnak nem tudom..

meg picit zárkózott a lány,ugyanakkor elég nyílt bizonyos emberekkel

2011. máj. 17. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!