Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék megszerezni egy 21 éves fiút? Én még csak 16 vagyok. :S vagy nagy a korkülönbség?
Figyelt kérdés
minden héten egyszer biztos hogy találkozunk, táncpróbákon. a lányok mindegyik fiúval táncolnak, és a kiszemelttel is szoktam. egyik fellépésen az én párom lett, és nagyon féltett, mert csuszott a színpad és mégjobban szorított.(: lehet ebből valami? ha igen, hogyan tudok lépni?2011. máj. 16. 15:05
11/14 anonim válasza:
Nincs rondán kövér ember. Van aki rossz helyre hízik, pl a combjára, és az nagyon nagy, de az se ronda, ha tudod, mi áll jól neked. Én pl szerencsés vagyok, molett vagyok, és arányosan hízok. Kicsit hasra, mellre, combra, szóval, ha hízok, nem csak egy területre. És már volt pasim, nem is egy. Próbálkozz, csak nem szabad magad addig beleélni, amíg nem jöttök össze:-)
12/14 anonim válasza:
Igaza van az előzőnek! Ne éld bele magad addig amíg nem alakult ki semmi! Hidd el tapasztalat! :S
Egyébként mit táncolsz?
13/14 A kérdező kommentje:
néptánc, miért?:D :O
2011. máj. 16. 19:14
14/14 anonim válasza:
Csak érdekelt, mert szeretnék valamit táncolni, de még nem tudom, hogy mit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!