Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az egyik legjobb barátnőmmel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik legjobb barátnőmmel jóban vagyok, és szerintem beleestem. Mit tegyek? Szerintetek ezek mit jelentenek?

Figyelt kérdés

A lány akiről szó van, a lelitársam ha lehet így mondani. Egymás lelkiszemetesei vagyunk, de inkább én neki, mint ő nekem.

Hetente kb 3- alkalommal találkozunk, beszélgetünk, de tényleg a legintimebb témáinktól a legkomolyabb dolgokig mindenről. Tudja, hogy az a véleményemróla, hogy gyönyörű csaj, de sosem foglalkoztam vele. Komolyan. Ezen én is meglepődtem.

Szerinte nem vagyok rossz pasi, inkább jobb fajta, de nem az ő ideálja, mondjuk úgy.

Megyünk együtt strandra, futni, étterembe, sétálni, fagyizni, felhív meg rám ír ha csak egy napig nem látunk életjelet a másik felől.

Érdekes módon még csak puszit sem adtunk egymásnak nagyon (!!!), ölelés se nagyon, tehát tipikus barátság volt. Volt.

Valami változott, ráadásul tudom is minek a hatására. Náluk voltam, befeküdtem mellé az ágyba, beszélgettünk, hirtelen oldalra vágta magát és megöleltem, de ez ment félórán kerseztül amíg hirtelen hozzá nem értem véletlenül a melléhez (anyám azok a mellek), ekkor elkattant mindegyikőnk, taperoltuk egymást, smároltunk stb, szex nem volt, de ez ment 4 órán át. ruha aligvolt rajtunk...

Azta találkozunk, ugyanúgy, és beszéljük hogy ez csa kemegtörtént mert vágyakozunk a másikra, de érzelem nincs közöttünk. Ezt szokta mondani is, meg régen én is hogy nem illünk össze, meg a barátságot nem rontjuk el kapcsolattal, stb. Meg hogy nem bírjuk egymást elképzelni együtt.

Nos ezóta az este óta nekem ez megváltozott. Sokat gondolok rá, és már nem úgy hanem mint nőre. Most már testileg-lelkileg akarom. De nem tudom ő akar-e tőlem valamit, a stílusunk és szórakozási formánk sem egy, de a belsőnk klappol. durván eg húron vagyunk. De nem tudom mit tegyek.20/F

2011. máj. 16. 01:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
köszönöm. mindenképpen azon vagyok. Most találkozunk délután.
2011. máj. 19. 11:55
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
hajrááá szurkolunk ;D
2011. máj. 19. 14:40
 13/17 A kérdező kommentje:
mindenképpen beszámolok mindenről, és várom a véleményeket majd :)
2011. máj. 19. 15:21
 14/17 anonim ***** válasza:
na mi volt? :)
2011. máj. 19. 21:00
 15/17 A kérdező kommentje:
Most csak kizárólagos beszélgetés volt, minden téma felkerült, de az éjszakát a közös problémáról beszéltük át. Úgy néz ki hogy jól haladunk, elismerte nekem, hogy megbolondul értem, csak fél a barátságot dobni. Azt mondja idő kell még megemészti hogy mi legyen, de hajlik a dologra és érdekli :)
2011. máj. 20. 01:52
 16/17 A kérdező kommentje:
Holnap este is találkozunk. :) Akkro remélem már eldől :)
2011. máj. 20. 01:52
 17/17 anonim ***** válasza:
?
2011. máj. 23. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!