Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti milyen véleményel vagytok a drogos fiúkról? Randiznátok velük?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok.2011. máj. 13. 19:40
21/24 TOMAtm válasza:
előző: én nem így látom.az meg h nem tetszik a hozzállásom pont nem izgat.keress rá: krokodil drog.de ez csak egy példa.
aki ilyen életet akar az pusztuljon,mert nem érdemli meg az életét.ha nem tetszik az a te bajod én igy gondolom.
22/24 anonim válasza:
TOMAtm:
"nem érdemli meg az életét."
Milyen jogod van Neked arra, hogy ezt csak így eldöntsd?!? Utánaolvastam a krokodil drognak, és én is szörnyűnek és undorítónak tartom. Ennek ellenére nem értem, hogy te milyen jogon ítélkezel mások fölött? Neked nincs semmi, amit elrontottál az életedben? Nincsenek rossz tulajdonságaid?
A drogosok beteg emberek. A betegeket pedig nem utálni kell, hanem segíteni rajtuk.
Én elfogadom a nézetedet, de próbáld meg úgy leírni, hogy azzal ne kívánd senki halálát.
23/24 anonim válasza:
Attól azt még eldöntheti egy ember, hogy része akar- e lenni egy ilyen "életnek". Az ember nem azért megy bele egy kapcsolatba, hogy pszichiáter vagy orvos szerepét töltse be. Ez az ú.n. "betegség", nem az embertől független, ahogy a valódi betegségek. Mindenki maga dönti el, bele akar-e kezdeni. Ők nem betegek, egészséges emberként mennek bele, mert a normál földi örömök már túl uncsik nekik, vagy poénból, vagy mert a haverok is. Vagy mert ez ma már egyenlő a buli fogalmával. Később betegek lesznek, de ezt már akkor is tudják, amikor elkezdik. Nem randiznék velük, nem vagyok orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!