Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác aki tetszik de fiatalabb nálam. Tudom h a korkülönbség nem számít de itt nem 1-2 hónap van hanem 3 év.. A körkülönbség miatt lehet belőle valami?
:) ha te lány vagy akkor kár hogy nős vagyok :D
Csak óvatosan a válaszokkal fiúk lányok, mert én ezért keveredtem egy csúnya flame-be, amikor a srác 16 éves volt
a lány meg 18. Meg akarták magyarázni, hogy ez nem számít semmit.
Baromira számít minden korkülönbség, főleg ebben a korban. A lánynak nem könnyű, mert a "barátnői" oltogathatják és az marhára nem kellemes. A srácnak természetesen szuper lenne! Ő lenne a legvagányabb srác a suliban. Ne adj isten még ha le is feküdne vele a csaj, aztán az meg húhúhú...
Bárcsak az én sulis koromban is lett volna ilyen :)
25/f
Off:
:D lany vagyok es nekem is van parom:) szoval csak viccnek szantam:) amugy 19
Szerintem is hatrabb az agarakkal kedves valaszadok:P :) azert nem minden arany ami fenylik
Off:
Szóval akkor erről lecsúsztunk :D
Te is láttad azt a flamet? Keményen tolták az arcomba az okosságot. Aztán kijött, hogy én egy oltári barom vagyok :) Bár annak az anyának masszív respect, aki ugymond "szárnyai" alá vett. Már nem tudtam megvédeni magam...
ON:
25/f
Mit kérdeztél?
"Ja és még épp ebben mutatkozik meg h érettebb h nem akar csak azért idösebb csajt h hencegjen vele..."
én itt csak egy kijelentést látok. Az eredeti kérdésedre a választ pedig csak úgy tudhatod meg, ha tényleg összejössz vele. Ezt viszont neked kell tudnod, hogy bevállalod-e a körkülönbségből eredő eltérő igényeket és viselkedést, szabályokat egyebek.
Ha igen, akkor kicsit kezedbe kellene venni egy kicsit (csak egy kicsit) az irányítást, hiszen mégiscsak gyerek az még. Nem tudja hogy működnek ezek a dolgok.
25/f
OFF:
:D azt hiszem igy jartunk:P
BEszelj a sraccal, abbol kiderul...
Hogy nez rad, hogyan beszel veled? apro jelek, figyelmesseg, kedvesseg van e?
Nem tevesztendo (amit egyebkent eleg konnyen osszelehet teveszteni az illemmel)
De aztan mi szoltunk: az afferokat meg az esetleges kapcsolat elott atgondolni.
Nekem a parom csak par centivel alacsonyabb, viszont nagyobb nalam korban, megis eleg sok cikizes elhangzott mar. Csak akkor fogjatok bele ha ezeket eltudjatok hallgatni.
Udv, ja es neked is 25-F :) A 19-L
Szerintem nem gáz,ha jártok. Próbáljátok meg. Ha működik,akkor boldogok lesztek és minden menni fog simán. Ha mások is látják rajtatok,hogy jól érzitek magatokat,akkor nem fognak beszólni és neheztelni. Sok sikert;)
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!