Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek a 10 év korkülönbs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a 10 év korkülönbség az sok?

Figyelt kérdés
L/19;F/29
2011. máj. 13. 16:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Én is 19 éves vagyok, a barátom pedig 28. Rendben működik minden, nagyon szeretjük egymást. Sok sikert! :)
2011. máj. 13. 16:34
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem sok, az én párom 7 évvel idősebb, 3 év meg mitsem számít már!! :D Amúgy majd úgyis meglátjátok, h megy-e. Mi akkor nevettünk nagyot, amikor mondtam h amikor megjelent a Harry Potter Magyarországon, akko én is pont 11 éves voltam így végig majdnem egy idős voltam a szereplőkkel. Mire ő: Én akkor már közép iskolás voltam...:D Na ilyenekre számíts, meg nem naon fogtok gyerekkori rajzfilmekről, stb. beszélgetni :D
2011. máj. 13. 16:47
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!!

Mindenkinél megy a zöld kezecske:D

(még az elsőnek isxD)

2011. máj. 13. 21:17
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem tök rendben van, sok sikert!
2011. máj. 13. 21:19
 15/19 anonim ***** válasza:
Mindketten felnőtt emberek vagytok. semmi gond nincs ezzel! Aki meg azzal jön, hogy egy ilyen korú férfi már családot akar, az marhára általánosít. Sok olyan férfi van ma már, akik jócskán harmincon túl, sőt, akár negyven körül érnek meg erre.
2011. máj. 13. 21:55
 16/19 A kérdező kommentje:

Örülök,hogy ennyi jó válasz érkezett:)

Már ettől nem félek szóval ez már nem akadály:D

Még egyszer köszönöm a válaszokat!

2011. máj. 14. 11:20
 17/19 anonim ***** válasza:

nekünk nem sikerült pedig csak 6 év volt köztünk , 24f- 18l , olyan gyerekes volt a csaj, valahogy kinőttem az olyan időszakomból amiben még ő benne van.

de remélem nektek máshogy lesz.

2011. máj. 14. 12:01
 18/19 A kérdező kommentje:

Az a baj,hogy én is elég gyerekes vagyok....

Szeretek játszani meg sokat aludni meg ilyenek....én mondtam neki,hogy ilyen vagyok de ezt aranyosnak tartja.

De félek,hogy később meg idegesítőnek.

Meg sokat is beszélek szóval van elég sok baj velem és nem akarok úgy járni mint ahogy az első válaszoló írta.

2011. máj. 14. 15:00
 19/19 anonim ***** válasza:

Amikor mi összejöttünk én is 18 éves voltam, és gyerekes, és most is gyerekes vok sokmindenben, de nem is akarom kinőni soha, mert nem szeretem azokat a felnőtteket, akik túl komolyan veszik magukat miközben elfelejtik, milyen volt gyereknek lenni, és mindent csak elítélnek.

Lényeg a lényeg: Sok más szempontból viszont felnőttem hozzá. Persze a kapcsolatunk lején megkaptam néhányszor, h mit tudsz te erről kis szaros, de ezeken a dolgokon túl kell lépni. ! éve vunk együtt, háztartást vezetek, főzök, miközben sok kortársam a koliban züllik, el kell dönteni, mit szeretnél. Felnőni bizonyos szempontokból, v nem, ha nem akkor nem fog működni. Csak rajtad áll. Én pl semmi pénzér nem élnék egy lábszagú koliban, ahol folyton üvölt a zene, és időnként idegeneket találsz az ágyadban, mert részegen eltévesztette a házszámot...

2011. máj. 14. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!