Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy "vonzzam be" a csinos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy "vonzzam be" a csinos, müvelt 26-30as hölgyeket az életembe, hogyha nem szeretek szinházba, operába járni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 12:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Igen, bár mindig nálam van valami könyv és ha van időm előveszem. Kikapcsolódni pedig discoba járok. Tudom a közvélemény nem igen vélekedik jól az ilyen szórakozóhelyekről, de én szeretem, a bunkókkal meg sem máshol, sem ott nem állok szóba. Meg valljuk meg, nem is igazán van más, ahová el lehetne járni szórakozni.

Ami pedig inkább "magányos" szórakozás és nagy szenvedélyem, az a horgászat, de ugye az nem egy társas sport. A szüleimmel szoktam menni, a legjobb dolog a világon :)

2011. máj. 13. 20:30
 12/13 A kérdező kommentje:
Elég fiatal lehetsz...a leirtak alapján.
2011. máj. 13. 23:13
 13/13 anonim ***** válasza:
22 éves leszek júniusban. Örülök, hogy te fiatalnak "látsz", a minap leöregeztek :)
2011. máj. 14. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!