Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz az ha soha nemvolt szobám? F
Figyelt kérdés
nagyon cikinek érzem, de nem tudok mit tenni, hiszen nincs keret rá... viszont legalább 6. osztályos korom óta nyűgölődök rajta, mégsem... pedig azóta lett elköltve annyi pénz csak másra... Főleg azért ciki, mert ha esetlegesen lenne egy barátnőm, hova hozzam ha bemutatásra kerül a sor?:(...bár magamból kiindulva erre nem kerül sor mostanába. .:(..2011. máj. 10. 19:34
11/14 anonim válasza:
Elég kellemetlen. Nekem is sokáig nem volt külön szobám, sokat is veszekedtem a tesómmal.
Az biztos hogy ha nekem egyszer gyerekeim lesznek akkor gondoskodni fogok róla hogy külön szobájuk legyen. Igaz még fiatal vagyok, még barátnőm se volt, lehet hogy nem is lesz.
Mi úgy oldottuk meg a külön szobát hogy az egyik nagy szobát egy fallal elválasztottuk, 1-1 ablak minkét szobára és persze 1-1 ajtó. Nem tűnik soknak, mégis kb 300-400.000 volt. A lehető legegyszerűbben oldottuk meg, figyeltünk arra hogy ne a leggagyibb anyagot vegyük, viszonylag olcsón hozzájutottunk a jó minőségűhöz is.
Volt aki segített nekünk a munkába és én is jócskán kivettem belőle a részem.
12/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz.. én nem tartanám kellemetlennek ha a barátomnak nem lenne saját szobája, mert nem azért szeretem, hogy milyen házban lakik. Ha valóban szeretni fog egy lány,úgysem ezt fogja nézni. :)
13/14 A kérdező kommentje:
Értem, hát nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat, picit megnyugodtam, de azért bennem van az, hogy sokan lelövik a poént, na az azért olyan gyökér mert sosem volt gyerekszobája... mondás.. és sajnos rám ez igaz, ezért nemtudok nevetni ezen a poénon :(... testvérekkel szerintem más, mintha valaki egyedüli gyermek.
2011. máj. 12. 08:49
14/14 anonim válasza:
válassz olyan lányt akinek van :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!