Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez? (kérdésed túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? (kérdésed túl rövid. )

Figyelt kérdés

Ez az a szituáció amiben nem mondhatjátok hogy önbizalomhiány....Mert önbizalmam van és elég sok,csak félek hogy annak a srácnak akivel szívesen járok,nem jövök be és utána majd évekig nézhetem hogy rajtam röhögnek a haverjaival....Nem félek odamenni egy sráchoz és beszélgetni vele,meg bármire is megkérni,meg tőle sem féle,de egyszerűen azt hiszem hogy ő csúnyának és hülyének tarthat....Eddigi barátom/barátaim olyanok voltak hogy a kapcsolatot bármelyikünk is kezdeményezte,nem féltem....De most nem tudom mi van velem,mert ez nem félelem nem is önbizalomhiány valami más....

Mi lehet?Voltatok már így??Megoldottátok??Sztorikat és tanácsokat várok,amiket nagyon megköszönnék!!!

Szóval köszi előre is!

2011. máj. 10. 16:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Én is így voltam vele, de segítettek a barátaim, úgyértem elég energia löketet adtak ahhoz hogy igenis felvegyem msnre :D jóban vagyunk, még semmi komoly, de egyszer élsz, mit veszítenél? :)
2011. máj. 10. 17:11
 2/2 A kérdező kommentje:

a hátra lévő éveim boldogságát veszíteném, el...:)

Olyanok mint ha 10 évvel fiatalabb kis 6-7 évesek lennének,hogy utána menne a pletyka meg a szívatás...

Egyébként a barátaim nem tudják....nekik sem tudom elmondani...többször belekezdtem de bele is fulladtam....

Köszi a választ!!!

2011. máj. 10. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!