Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ti milyen jeleket adtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti milyen jeleket adtok ha tetszik nektek egy lány?

Figyelt kérdés
2009. márc. 10. 18:11
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
nem mindegy hogy egy hülye gyereknek kell beszólni vagy egy lánynak kell bókolni
2009. márc. 10. 18:40
 12/21 A kérdező kommentje:
hát ja de vmikor bunkónak tünnik velem és ha beszélnék vele akk meg .... hát nmtom mert lehet h ilyen témában nm olyan meg . meg h te azt mondod vkinek h nked nm jön be aza lány de közbe meg állandóan nézed akk csak tetszik neked nem ?
2009. márc. 10. 18:43
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Lánynak meg kell húzni a haját, egyértelmű!

Ha kap az ember egy akkora pofont, hogy a szomszéd falnál ébred fel - na akkor nem tetszett.

2009. márc. 10. 19:23
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy a többi srácnak nem tetszel ezért az illető is azt mondja hogy nem jösz be neki vagy a többi srác irigykedik hogy sohasem lehetsz az övék és inkább azt mondják hogy randa vagy erre szegény csávó is persze hogy azt mondja hogy bűn ronda vagy ha nem is pont ezekkel a szavakkal...
2009. márc. 10. 19:31
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Én annak idején (több mint egy éve) úgy jeleztem mostani barátnőmnek, hogy: Eleinte csak feltűnően köszöntem neki, aztán egyre többet néztem, elkezdtünk szemezgetni, nem egyszer összeakadt a tekintetünk, sokszor percekig néztük egymást, és közbe mosolyogtunk egymára, mint a tejbetök. x)) Hjajj, azok a régi szép idők. :P Aztán egyre többször mentem oda hozzá, minden szünetben beszélgettünk, mindig volt valami téma, egyszer pedig félreérthetetlen hangnemben és tekintettel egy osztálybulin félrehívtam, és elmondtam neki mindent szemtől szembe, őszintén, és azóta is boldogan élünk együtt, igaz hogy volt 2.5 hónap szünet, de csak pozitív irányba befolyásolt minket. :)

17/F

2009. márc. 10. 22:37
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Jah és még annyit hozzátennék, hogy az egész dolog azzal kezdődött, hogy egy osztálykiránduláson a szakadó esőben levettem a pólóm és a feje fölé tartottam, mert elég hamar megfázós típus. Egyikőnk sem lett beteg.. Najó, a szerelem lázát elkaptuk. :P

(előző voltam)

2009. márc. 10. 22:38
 17/21 A kérdező kommentje:
az tök jó olyan romantikus:) am meg ma beszélt vele egyik havreom és azt mondta h nincs sok kedve hozzá (járni velem ) de am meg nmtudja vmi ilyesmit mondot és ti fiúk ha ezt mondjátok h nincs sok kedve hozzá akk nm érdekel titeket a csaj nem?? :S
2009. márc. 11. 13:40
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig az előző vagyok. :D Mielőtt összejöttünk engem is megkérdezgettek hogy járnék-e vele, meg kivel járnék az osztályból, és mindenkit leszavaztam, hogy ááh, senki sem jön be.. Aztán elkezdtem figyelni a lányt, megláttam a szemeit, és magával ragadott. :P Ha azt mondja hogy hááát nem tudom, az azt is jelentheti hogy az ismeretség még nem eléggé szoros ahhoz, hogy véleményt alkosson Rólad ilyen téren. :)
2009. márc. 11. 14:43
 19/21 A kérdező kommentje:
köszi a választ:)
2009. márc. 11. 15:05
 20/21 anonim válasza:
én ahhoz képest hogy eléggé ilyen nagyszájús féle srác vagyok (de annyira nem vagyok az csak ha idegesítenek egyből vissza''ugatok'' neki) de én csak bámulom.
2010. jún. 1. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!