Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet gyengénlátó lányokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 13:03
1/22 anonim válasza:
Vakok és gyengénlátók klubjában pl.
2/22 A kérdező kommentje:
De oda nem hiszem h beengednének jól látókat...
2011. máj. 8. 13:10
3/22 anonim válasza:
Miért kell olyan lány? Nem tartod magad helyesnek?
4/22 A kérdező kommentje:
Így van. Pontosabban nemcsak én tartom magam rondának, hanem a lányok is.
2011. máj. 8. 13:16
5/22 anonim válasza:
Miért nem keresel ronda lányt? Ha nem a TV-t lesnéd otthon, akkor észrevennéd, hogy nem mindenki születik szépnek.
6/22 A kérdező kommentje:
Mert a ronda lányoknak se kell ronda fiú, már próbáltam.
2011. máj. 8. 13:47
7/22 anonim válasza:
Biztos, hogy azért nem kellesz és nincs más gond veled? Küldj egy képet. Nekem is van olyan fiú barátom aki azt hitte magáról, hogy ronda, pedig szerintem jobb az átlagnál.
8/22 A kérdező kommentje:
Biztos. De maradjunk a témánál, az írjon, aki abban tud segíteni!
2011. máj. 8. 13:52
9/22 anonim válasza:
A gyengénlátó lányok, nem gyenge elméjűek! Ők is kiszúrják, hogy egy vesztes vagy. Ez nem megoldás!
Remélem segítettem.
10/22 anonim válasza:
Bizony, a kinézet nem minden! Ismerek sok olyan csávót, akinek olyan a fellépése, úgy tudja eladni magát, hogy minden csaj odavan érte, közben csak egy fokkal szebb az ördögnél. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!