Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van még ilyen lány? (20f vok)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még ilyen lány? (20f vok)

Figyelt kérdés
Szőke, göndör, kék szemű, intelligens?
2011. máj. 8. 02:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
csak a göndör nem stimmel :/
2011. máj. 8. 02:05
 2/16 anonim ***** válasza:
54%
VV Éva, ő intelligens csak hisztis, és sokat iszik, viszont a megadott feltételeknek megfelel.
2011. máj. 8. 02:13
 3/16 A kérdező kommentje:
Azért még érdekelne más is. Csak leírtam egy optimumot. Valamiért mintha arra vágynék, hogy így tőlem minél több mindenben különböző legyen. Én barna hajú meg barna szemű vagyok. És akkor már ha lehet mondjuk humán beállítottságú. Vagy orvosin tanuló vagy arra készülő.
2011. máj. 8. 02:13
 4/16 A kérdező kommentje:
VV Évához bottal sem nyúlnék hozzá. Primitív hisztis ribanc. Ha ő lenne az utolsó nő a földön és én lennék az utolsó hím, akkor kihal az emberiség, kész vége.
2011. máj. 8. 02:15
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda elvárások. VV Évával még százszor jobban járnál mint a nők többségével. Az ő hisztijénél százszor rosszabbak is vannak, és nem tudom te milyen lelkiállapotba lennél ha nem nyernéd meg a játékot elárvereznék a házad. Nem sajnáltatni akarom de ez nála szerintem sokat rátesz az "alap" viselkedésére.Hiszti nélkül meg nincs párkapcsolat amiből lejön hogy eddig vagy nem volt nőd vagy elég felszínes volt. Ettől függetlenül sok sikert remélem meglesz a szőke göndör kék szemű intelligens hisztimentes álomnőd.
2011. máj. 8. 07:10
 6/16 anonim ***** válasza:
91%

Ilyentől dobom el az agyam. Mit számít az, hogy egy lánynak milyen színű a szeme, a haja, göndör-e??? Felőlem akár különböző színűek is lehetnének a szemei, egy kicsit sem zavarna.

29/F

2011. máj. 8. 09:15
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy 20 éves gyereknél még ezek a fő szempontok. Tudod...:D:D
2011. máj. 8. 11:21
 8/16 anonim ***** válasza:
nyilván van... mondjuk én nem ismerek. annó volt egy ilyen csak intelligens az nem volt
2011. máj. 8. 14:03
 9/16 anonim ***** válasza:
van.én.
2011. máj. 8. 15:00
 10/16 A kérdező kommentje:
mutatsz képet magadról?
2011. máj. 8. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!