Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék megismerkedni 140cm alatti csajokkal?
Figyelt kérdés
Nem vagyok pedofil még mielött azt írnátok.16 és 20 év közötti korosztályra gondoltam.2011. máj. 7. 15:19
11/15 anonim válasza:
Fiú létedre kajak 153cm vagy? Az de dúrva...na mindegy lényeg a lényeg,ettől még nem kell törpékkel ismerkedned,a csajod szerintem simán lehet 155-150 cm körül. Csak szerintem elég kevesen vagyunk:D (Én is 153cm vagyok)
12/15 anonim válasza:
Lehet valami növekedési hormonpótlásra lenne szükséged.
13/15 A kérdező kommentje:
Kösz szépen annak aki tudott segiteni.
amúgy meg már nem fogok nőni,mondta az orvos.az ilyen növekedési hormonoknak meg több hátránya lenne mint haszna.ez van sajnos.
2011. máj. 7. 18:38
14/15 anonim válasza:
Szar ügy.Amúgy van néhány lány aki még ilyen alacsony, csak meg kell találni őket.Sajnállak tényleg.
15/15 anonim válasza:
van három lányismerősöm is, akik 145 centisek.
Az egyik kövér-neki van egy 165 centis barátja
A másik vékony-de neki is van valami pasija
a harmadik roma, őneki van már gyerekei is!
Nyugi, vannak ilyen pici lányok, de azért ők is gyorsan elkelnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!