Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akar tőlem? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Van 1 fiú, 8 éve ismerem. december óta rendszeresen beszélünk facen. sokszor találkozunk is mondta hogy bejövök neki meg ilyen h (L) elekt küldd stb.. szoal mindkettem nyíltan fevállaltuk h mit akarunk egymástól. énis szeetem. de ma mikor odamentem hozzá ottvolt 1 haverja és hozzám se szólt SZINTE!! viszont délután elhívott randira.:S szerintetek mit kellene csinálnoom? ha nincs velem annyira hiányzik.:S 15/L 16/F2011. máj. 6. 22:19
1/5 anonim válasza:
Úristen ember... Ha szereted és ő is szeret téged, és elhívott randira, akkor mi a jó ........................ ért nem mész el? Azt meg, hogy akkor miért nem szólt, hozzád szerintem 5 perc alatt ki lehetne vesézni és el van felejtve az egész...
2/5 A kérdező kommentje:
mindenki aztmondja h mit bénázunk de ő nem kezdeményez én meg nemtudom h hogyan tegyem meg. ötlet??
2011. máj. 6. 22:30
3/5 anonim válasza:
te írtad h elhívott randira...nálam az már belefér a "kezdeményezés" kategóriába :)
4/5 A kérdező kommentje:
de én most arra értem h "járnál velem?" vagy vmi ilyesmi.. amúgymeg mikor odamentem akor mégcsak megse ölelt meg semmi.:S ja.. és mondom szia erre h szia és visszafordult haverjához..:S
2011. máj. 6. 23:05
5/5 anonim válasza:
Jó, akkor most hívd fel telón, hogy beszélni szeretnél vele, de személyesen. Elmondod neki, hogy mit érzel iránta és, hogy szeretnéd ha több is lenne köztetek mint egyszerű barátság. Ha erre a szövegre nem lép semmit a srác akkor nincs más lehetőség, neked kell elhívnod randira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!