Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első csók után mi a teendő?
Figyelt kérdés
már előző bnőmnél is volt ez a probléma, hogy tök romanatikus hangulatban csattant el az első csók közöttünk, de utána, amikor abbahagyjuk olyan fura volt. hirtelen igy egyikünk sem mondott semmit, örültünk hogy végre megtörtént, de igy jujj, ez olyan érdekes. hogy tudom ezt elkerülni a későbbiekben?2011. máj. 6. 14:23
2/7 anonim válasza:
Igy van. Csókold meg újra!!! :) Ebből fogja látni, hogy Neked bejön ez az egész :)
3/7 anonim válasza:
Alapos fogmosás,vagy Orbit drazsé mely megelőzi a fogszuvasodást
7/7 anonim válasza:
én átöleltem a fiút és mondtam h szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!