Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen fiú jön be?
Milyen kinézetű, kedves vagy ilyen hülyéskedő? És mit néztek meg először egy fiúban?
16/F

Leírom milyen pasi tetszik minden nőnek: 2 méter magas, minél izmosabb, helyes, ez a szó senki nem tudja mit jelent pontosan, de helyes, hülye, ne tudjon helyesen írni, legyen bunkó és gazdag, ilyen pasi kell midnenkinek, ezért szingli a férfiak 90%-a mert aki olyan amilyet leírtam csak azok kellenek a nőknek.
21f

Kinézet az mindig más, mindig más fog meg.
Kedves legyen, de azért hülyéskedjen is :)
Elsőnek az arcát, aztán ha az rendben van, azután a kezét és a cipőjét, ha valakivel már beszéltem, akkor a fogát is, ne legyen rohadt és ne legyen nagyon ferde se.

magas, vékony, általában aki "deviáns" öltözködésre és viselkedésre - bár nem szociológiai értelemben deviáns:D
hülyéskedő, de azért tudjon kedves lenni olykor... legyen életvidám, intelligens és érdeklődő. szeressen bulizni, olyasmi stílusban mint én. szeretem ha egy férfi független tud maradni mellettem is, és nem kezeli úgy a párkapcsolatot mint valami rossz börtönt. bízzon bennem és ne legyen hisztis meg féltékeny.
először mit nézek meg... talán a mosolyát, de nem tudom, inkább valahoyg teljes megjelenést, viselkedésformát, és az illatát.

... senki nem mondta hogy ez kizárólagos...
ezen felül volt egy párom aki kb 166 centi lehetett mert alig volt magasabb nálam 1-2 centivel, és hozzá súlyosabb, olyan 80 kilo biztos volt és nem izomban:D
ez csak olyan átlagban mi tetszik dolog.
attól hogy neked bejön a barna ha j még tetszhet szőke nő :)
akkor konkretizálom:D az ilyen típusú srác bejön bárkinek is?

Aranyos srácnak tűnsz. :)
Igaz külsőleg nem vagy az "ideálom", de a külső nem minden.
Belsőleg pedig legyen kedves, megértő, és mindenképpen legyen felém bizalma. És semmiképp nem akarjon menősködni, csak azért, hogy megfeleljen másoknak. Kb ennyi.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!