Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találkoztál az eddigi barátoddal/barátnőddel?
1. egy augusztus 14-ei programon
2. ugyanaz csak 1 évvel később :D
3. egy új baráti társaság által akiket meg egy koncerten ismertem meg
4. egy tablón, majd kutattam kicsit valami elérhetőség után és felvettem vele a kapcsolatot x)
5. neten
19/L
1. osztálytárs
2. zenei klubban
3. házibulin
4. szomszédok voltunk
1., Vele elég hamar összejöttem, két hét után:D Semmi extra nem volt benne.
2., A második volt eddig a legbonyolultabb, vele hónapokig talizgattam, nagyon tetszett, én is neki, de exével azelőtt ment szét, úgyhogy pár hónapot várnom kellett rá:S. Addig, mint barátok jártunk össze. Később elcsattant egy csók, majd még később más is. Nem bántam, hogy összejöttem vele, még ha azóta szét is mentünk.
3. Vele msnen dumáltam előszőr, nem is lakott messze (12 km), találkoztunk, és neki tetszettem, de ő ezt nem mondta meg, így két hétre a tali után összejöttem a kettessel:D Szegény kiborult, de nem mondta meg nekem, később is beszélgettünk msnen, és egyszer találkoztunk is. Utána szétmentem a pasimmal, majd ő bevallotta, hogy tetszem neki, de akkor már volt egy másik lány is, aki ráhajtott, de engem választott:-). Vele éreztem a legjobban magam, de sajna ennek is vége lett.
4., Utolsóval is neten ismerkedtem meg, majd találkoztunk, és összejöttünk. Ő már az első randin meg akart csókolni, de nem jött össze neki, csak a következőn:-). Most pedig egy hónapja várom a titokzatos ötödiket, de még se híre se hamva:-)
utolsó: hány éves vagy? honnan?
üdv: az ötödik :PP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!