Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha egy 30 éves férfi egy 18 éves lánynak dicsérgeti a ruháját, a haját, énekel a lánynak, azt mondja a lánynak, hogy ritka az ilyen csaj, mint ö az egész faluba? Csak bókolgat a levegöbe, vagy lehet, hogy akar is valamit?
Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 14:25
11/19 anonim válasza:
30 éves férfi naná hogy akar valamit,nem mást mint azt amit minden 30 éves férfi akar, egy fiatal puncit
12/19 anonim válasza:
Szerintem megakar veled osztani egy szalámis szendvicset!
13/19 anonim válasza:
TÉnyleg tetszik neki a csaj, ezért akarja megdugni. Ha nem tetszene nem akarná.
14/19 anonim válasza:
Énekel? :D hajj erzsókom te vagy a legszebb lány a határba nem akad párod még bivalyröcsöge alsón sem trallalala~
nyilván akar valamit különben nem mondaná ezeket :P
de ha mondjuk 10 emberből 8 pasi akkor lehet hogy úgy értette hogy túl kevés arrafele a csaj
15/19 anonim válasza:
Én azt ajánlom, hogy koptasd le amíg nem késő, mert nagyon nyomul, és ennek nemlesz jó vége :S
16/19 A kérdező kommentje:
Ez csak egyszer tortent; azota nem is beszeltunk; de azota azt vettem eszre, hogy tobbszor engem nez.
2011. máj. 11. 15:24
17/19 anonim válasza:
sztem csak szexelni akar mind egyforma :(
18/19 anonim válasza:
Előttem kommenntelő csak óvatosan a sztereotípiákkal!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!