Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sugarfree kérdése:
31 éves vagyok, s általában én szoktam másoknak tanácsokat adni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
udom, hogy sokan szeretnek, s mindennél van rosszabb...de Én csak egy társra vágynék..agy lányra, aki igazán lát engem, aki szeret, s akit szerethetek...aki tudja, a szerelem önzetlen, s nem a szó kell hogy jelentse a fontosságát, hanem a tettek. Mit tegyek??? Sokat gondolkodtam, mi a baj Velem...tudom, nem vagyok hibátlan, cukros vagyok, műtötték már a szememet is...de ápolt vagyok, igényes...dolgozom, s adok a külsőmre...amit tudok sztem meg teszek. Van családom, vannak akik szeretnek...de hiányzik a szerelem az életemből...kommunikatív vagyok, ezzel nincs baj...de a társkeresőkben idáig nem jártam szerencsével...a LELKEMMEL úgy érzem sok nőt meg tudok fogni, de mégsem tetszem nekik...és most tanácstalan vagyok...Én aki tanácsokat szoktam adni...Pilu.2011. máj. 3. 14:23
1/4 anonim válasza:
Szia! Szerintem most egy kicsit engedd el ezt a párkeresősdit, kirándulj, sportolj, keress valami olyan elfoglaltságot, ami kikapcsol, és ha feltöltődsz, ha megbékélsz magaddal (a külsőddel, a betegségeddel), akkor a kisugárzásod megváltozik, pozitívabb irányba, és erre az új kisugárzásra fognak reagálni a lányok.
2/4 anonim válasza:
Hülyeség. Méghogy kisugárzásra reagálnak. Egyszerűen vannak típusok akiknek "1000" évvel több kell hogy elérjék a boldogságot. Én is ilyen vagyok 34 évesen s eddig még semmi.
4/4 anonim válasza:
Egyetértek azzal, aki azt mondta, hogy engedd el magad. Engem is akkor hívott el randizni a mostani barátom, amikor nem is próbálkoztam megnyerni senkit.
Ezen felül, ha összejössz egy lánnyal, akkor (és tudom, hogy hülyén fog hangzani) de lehet egy kicsit az elérhetetlent játszani. Nagyon sokszor, ha egy srác mindent odaad, és próbál "tökéletes" lenni, akkor az már sok. Meg mű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!