Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
26 éves lány 19 éves fiú nagy lenne a korkülönbség?
Figyelt kérdés
Szerintetek ez mennyire lenne rossz hatással az esetleges párkapcsolatra?2011. máj. 3. 11:30
11/17 anonim válasza:
Más életszakaszban vagytok. Az oké, hogy nem akarsz már tombolni meg ilyesmik, de egy 26 éves nőben már megszólalnak az anyai ösztönök. Családot alapítana, amire szerintem Te még nem állsz készen. És még ha nem is akarna mostanában gyereket (pedig szülni 30 alatt érdemes), gondolj bele, hogy Te most fejezted be a középsulit, Ő meg jó eséllyel dolgozik már, más a gondolkodása stb... Nem vagytok túlságosan "más világ" ilyen szempontból?
12/17 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, ez nem tűnt fel. Én főiskolás vagyok, mikor együtt vagyunk mármint úgy, hogy csak ketten és senki más akkor nincs semmi baj mennek ilyen csipkelődések stb. De néha úgy érzem, hogy talán ő az aki mellet jól érzem magam, ilyen csajos és pasis témák nem kerültek szóba, tehát nem beszélünk ilyenekről egymásnak ebből is gondolom, hogy nem barátként tekint rám. Sok mindenben egyet értünk de vannak ellentétek, többször volt már, hogy ő hívott találkozni de én még csak most kaptam észbe, hogy lehet ez több mint egyszerű baráti összejövetel.
2011. máj. 6. 19:35
13/17 anonim válasza:
Hát figy, sokkal többet tud nyújtani mint egy 18 éves, szóval vágj bele. Te még ráérsz, max ő pazarolja az idejét.
16/17 anonim válasza:
Érdekes, fordítva senki nem panaszkodna hogy nagy a korkülönbség, pedig a nők akartak egyenjogúságot... :D
17/17 A kérdező kommentje:
Hát igazad van utolsó. De úgy érzem, hogy csinálom ahogyan eddig is. :) Majd eldől mi lesz a vége, de engem természetesen nem zavarna és szerintem őt se. Csak így átlagba érdeklődtem, hogy ki mit gondolna.
2011. máj. 7. 19:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!