Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátok, mégha meg is csalnak, mi olyan rossz ebben?
Mindig megbocsájtok a barátaimnak,ha megcsalnak,de a csajok elkezdtek csúfolni ezért. Mind azt mondják,hogy milyen jó csaj vagyok és nem értik miért bocsájtom meg ha megcsal a pasim,dehát ez miért olyan rossz ?
Számomra nem omlik össze az önbizalmam és az egóm csak azért,mert egy pasi hűtlen volt hozzám,hát mindenki hibázhat.
Nektek mi a véleményetek ?
hm... Pasi vagyok egyszer megcsalt az exem és megbocsájtottam neki mert szerettem aszthittem minden rendben van mert láttam rajta a változást...
Viszont a bizalom már nem volt meg felé így hát egyre rosszabb és rosszabb lett és a végén szakítás lett a vége (nem emiatt) de ez is szerepet játszott Tanulság: Ha nincs bizalom nincs rendes kapcsolat :/ de te tudod :)
Én nekem az a véleményem ne legyél ilyen engedékeny mert ha 1szer megtörténik kitudja neme megfog még1szer
Ugyanaz!
1x még talán, TALÁN elmegy h megcsalnak nade többször????
Akkor ez neked párkapcsolat? NEM! Ennek semmi köze a párkapcsolathoz, mindenki azzal dug akivel akar...ez kb ilyen! Nincs semmi kötelezettség, nem fontos se a szeretet, se a bizalom, se a kötődés!
Akkor mi f@sznak kell neked egyáltalán "pár" tarts te is több pasit...ez olyan mintha lenne egy dugókomád....neked is....
Szerintem sem normális! Ez a véleményem!
Persze ha neked ez jó akkor egészségedre!
A legtöbbek le szintén le fognak hülyézni és engem is le fognak pontozni...de...én hasonló véleményen vagyok, mint te. A férfi férfi... biológiailag is arra van beállítva, hogy minél többfelé szórja szét a magjait a fajfenntartás végett...ez ősi ösztön, a férfi nem monogám. Viszont ő is tud szeretni, és attól, hogy esetleg néha követi az ösztöneit és becsúszik egy egy baki más lányokkal, még téged szeret, ha veled van. Azért te vagy a barátnője, mert veled a legjobb, téged szeret, de attól még jól eshet neki egy kis változatosság. Nekem pl a rántott sajt a kedvenc kajám, és attól, hogy néha pizzát eszem, mert azt is szeretem, még a sajt a kedvencem :) Érted.
Az érzelmi megcsalás sokkal nagyobb bűn. Inkább csaljon meg engem valaki, de közben jusson eszébe, hogy azért engem szeret, minthogy sose lépjen félre, de valahányszor velem van, valaki másra gondoljon.
Viszont az ilyen jellegű kapcsolat nem lehet egyoldalú... ha te elnéző vagy, neki is annak kell lennie, ezt meg kell beszélni még az elején, hogy kinek mi az értékrendje és ahhoz tartani magatokat. Ha nagyon eltérőek a nézetek, legalább kiderül, és el sem kezditek a kapcsolatot, hisz úgyis kudarcba fulladna....
21/L
Megalázó, és megbántja az ember önérzetét.
Ez egy undorító dolog. Ha van egy bárod, akkor az legyen hűséges, téged meg abszolut nem zavar ha mással enyeleg?
Te pont ez olyan csaj vagy akit kihasználnak és semmibe vesznek, ha ez neked tetszik Gratulálok :D
Ja,még elfelejtettem mondani valamit: amellett,hogy gyakran megbocsájtok a pasiknak,egyszerűen nem tudok féltékeny lenni. De ezen annyit csodálkoznak a férfiak :O
Ez miért van ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!