Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti szeretitek ha egy lánynak szájfényes/rúzsos/labellos a szája?
Figyelt kérdés
2011. máj. 3. 09:09
1/9 anonim válasza:
Igen, de azért ne virítson ki teljesen. Meg ne mindig rúzsozza magát.
2/9 anonim válasza:
Számomra mint fiúként nagyon imponáló ha egy lánynak szájfény van a száján. :))
De semmiképpen se öregítsen, vagy természetellenesen hasson.
16F
UI:. Nem vagyok meleg, de engem már sminkelt ki egy lány, csak szórakozásból, és innét tudom, hogy ez így van! :P
3/9 Polonkai Péter válasza:
Ezt egyének válogatják. Jól néz ki, csábító, de viszont csók közbe meg undorító mert érzed az ízét, ragad és tapad. Ezt mindig egyén válogatja neki mi a jó.
4/9 anonim válasza:
Nője válogatja, kinek mekkora szüksége van rá, sokszor tényleg sokat dob a külsőn.
De puszi/csók közben egyszerűen utálom. Nagyon.
Persze lehet én vagyok csak finnyás.
5/9 almaa válasza:
A kérdezőnek azt tudom tanácsolni, hogy ki kell deríteni. Személy szerint én nem díjazom ezen termékek használatát főleg akkor nem, ha csókolózás van.Nem túl kellemes.
6/9 A kérdező kommentje:
Hát ez az:D mert jónak jól néz ki, de mikor puszi /csók van akkor meg blee :S
Most mangós labellom van, és mikor bekenem vele az ajkaim, akkor a btom mindig mondja hogy milyen jó az illata, szájfényt is megdicséri, rúzsozni nem szoktam.
Viszont amikor bekenem, akkor nem nagyon akar puszizkodni:S:D
2011. máj. 3. 10:46
7/9 anonim válasza:
Igen, én szépnek, és izgatónak tartom. F.
8/9 anonim válasza:
én nemszeretm, nemtetszik:D de hát ízlések és pofonok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!