Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy lánynál ez átlagos vagy nem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lánynál ez átlagos vagy nem?

Figyelt kérdés

Hellosztok

mostanába megismertem egy lányt akivel nagyon jókat beszélgetek interneten és ha minden jól megy még találkozni is fogunk

de mostanába ugy kell kihuzni belöle egy két szót hogy irjon nekem ami nagyon bosszantó mert mindig én adom alá a témát

és sokszor már azt érzem hogy azért se ir nekem mert nem kiváncsi rám :/

még multhéten tökjókat beszélgettünk ,a napokba már alig ír söt én írok neki és ha irok akkor se ir semmit csak én és az is ugy hogyha nem kérdeznék semmit akkor nem történne semmi

ez egy jel arra hogy hagyjam ?

vagy csak simán ilyen egy két lány?

a másik az az hogy más fiukkal is beszélget (persze mért ne tehetné nem is ez a baj)

hanem az hogy másokkal nagyon jófej és kedves velem meg hát nem nagyon azt szüröm le hogy érdekelném...

2011. máj. 2. 19:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
és ha talizok vele ne parázzak ^^
2011. máj. 3. 22:34
 12/16 A kérdező kommentje:
és ha taizok vele ne parázak ? ^^ (bocs ha kétszer küldte el )
2011. máj. 3. 22:34
 13/16 hümi ***** válasza:
ne parázz akkor se, hidd el ugyanúgy fog ő is izgulni az első talinál mint te :) ..és ha neten megy a beszélgetés akkor élőbe is van téma, szemtől szembe meg észreveheted, hogy érdekled-e de mint már írtam ha elmegy a találkára akkor nincs gond (:
2011. máj. 3. 22:42
 14/16 A kérdező kommentje:
köszi ^^ msot sok önbizalmat adtál :)
2011. máj. 3. 22:43
 15/16 hümi ***** válasza:
örülök neki, na aztán talira fel! :D
2011. máj. 3. 22:59
 16/16 A kérdező kommentje:
már remélem a napokba talizok vele :) vége lessz a szünetnek aztán találkozunk:)
2011. máj. 4. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!