Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmenyek a tesom legjóbb barátjával randizni vagy sem?
Az a 1 baj van higy a tesom egyik legjóbb barátja ..1 éve ismerem a srácot elöször nem is foglakozot velem de egyszer át jöt hozánk s ako látuk egymást elöszö azota mindig ír msn en..most el hívot randira..
Nem ő az elsö a tesom barátai közül de a tesom mindenkitöl el tilt...Föleg most mert ösze vesztek:S
S nem beszélhetek a srácal de mindig ír s én is neki.
El is menék vele meg nem is:S
nem akarok a tesomelöt titkolozni
Én 15 vagyoka fiú 18
Elöre is köszi
Szerintem nem menj el vele, inkább maradj otthon.
(és tanulj egy kis helyesírást mert olvasni is rossz)
Gondolt át...
Az fontosabb h összejöjj a sráccal? Vagy az, hogy esetleg összevessz a tesóddal a srác miatt? Az is benne lehet a pakliban, hogy épp miattad fognak kibékülni...
Szerintem beszélj mindkettővel, arról hogy neked mindketten fontosak és próbáld a tesóddal megértetni h fontos neked ez a pasi és szeretnéd ha kibékülnének
Sok sikert! ;)
Szerintem beszéld meg a tesóddal...Hallgasd meg az Ő véleményét..Esteleg kérdezz rá arra,hogy Ő miért ellenzi..És ha a baszélgetés után sem tartja jónak a tesód,akkor gondold át jól,szerintem a tesód fontosabb egy srácnál..
Lehet, hogy Ő nem mondja el neked, de van valami amiért távol tart Tőle..neked akar jót..Szerintem érdemes elgondolkozoni azon amit írtam..:)
Sok sikert! :)
köszi:)
Tesomnak csak az a baja hogy 4 évv van köztünks neki ez sok..de má nem ez a srác lene az elsö aki 4 ével idöseb ..de azt mondja hogy nem akarja hogy sírjak a barátja miat:S
De azé kösi s meg probálok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!