Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet teljesen magamba bolonditani egy pasit?
Figyelt kérdés
lehet h en is tetszek neki, de nem vagyok benne teljesen biztos, egy suliba jarunk o 2 evvel fiatalabb nalam, meg sosem beszeltunk .. En 17L ő 15F2011. máj. 1. 23:02
11/15 A kérdező kommentje:
nah es h hivjam fel magamra a figyelmet, otleteket kerek, bena vagyok ilyen teren ha jo pasirol van szo :/ segitseteeek
2011. máj. 2. 22:34
12/15 anonim válasza:
próbálj meg bekapcsolódni abba a társaságba ahol ő van, keresd a társaságát és próbáld meg megismerni :)
15/L
13/15 anonim válasza:
Kérlek ne haragudj meg azért amit írok, de már abból ahogy írsz lejön, hogy még abszolút éretlen vagy. Egy érett nő, vagy akár egy olyan fiatal hölgy, aki már tapasztalt az élet dolgaiból ( és itt nem szexuális tapasztalatokra gondolok) az tudja, hogy nem úgy kell egy férfi figyelmét felkelteni, hogy "megbököd" vagy akár ráírsz chaten. Ha alkalmad adódik rá, nem ajánlom,hogy egyből letámadd. Az első dolog, ami nagyon fontos a szemkontaktus. Ha keresed a tekintetét, és esetleg hosszabb ideig figyeled őt, valószínűnek tartom,hogy rájön,hogy tetszik neked. Ha állja a tekinteted, azaz ő is a szemedbe néz, vagy hasonlók, az már adja a következő lépést. Hidd el, ha odamész hozzá és letámadod iszonyat csóri dumával, pl.: szia,mennyi az idő? vagy hasonlók, akkor megmosolyog és továbbáll, még ha addig csinosnak talált is. Csak egy kislány támad le egy férfit... :) Remélem tudtam valamit segíteni, de fogadd meg a tanácsom.
14/15 anonim válasza:
Keress inkább egy magadhoz valót... 20+ éveset.
15/15 .Daniel. válasza:
Szerintem is érdemes 23.27-es tanácsát megfogadnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!