Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Szóval 14L vagyok. Jövőre megyek gimibe. Szeretnék előre készülni arra, hogy hogyan fogjak pasit :) Hogy közeledjek felé? Hogy csináljam, hogy "véletlenül" egyszer közelebb kerüljek hozzá? Vagy várjam, míg ő lép?
Pls help!
2011. ápr. 30. 20:08
1/5 anonim válasza:
Ha elsőre te fogsz nyomulni akkor ordas k.rvanak fognak tartani. Szerintem csak legyél csinos és ülj a babérjaidon. 9-ben úgy is minden kispasi hajkuraszni fogja a csajokat.
2/5 anonim válasza:
Szerintem se fuss utánuk, az a pasik dolga. De ha készülni, akarsz akkor olvass pár könyvet, álmodozz, de semmikép se tégy semmit.
3/5 anonim válasza:
Ez nem épp így működik..Legyetek jóban elsőnek ,ha úgy érzed szeretsz vele lenni akkor kérdezd meg ,hogy nem akar e a barátságnál többet.
4/5 anonim válasza:
Cumizz le mindenkit a vécében, és majdcsak akad valaki, aki hazavisz....
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Csak az a baj, hogy én nem az a kimondott "ülök és várok" tipus vagyok. De megpróbálom :D
Az utolsóra inkább nem mondok semmit... -.-
2011. máj. 1. 07:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!