Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek? Ha felveszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Ha felveszem MSN-re úgy könnyebb?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki tetszik de még soha egy szót nem váltottunk. Iwiwen bejelöltem, visszaigazolt, de rólam nincsen kép ott... De most ha felveszem MSN-re akkor miről tudnánk egyáltalán beszélgetni? Vagy mit tegyek?
2009. márc. 7. 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát kezdésnek megteszi:)
2009. márc. 7. 18:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
az én barátom az osztálytársam, nem nagyon ismertük egymást, elég félénk fiú, és nem mert odajönni hozzám:P ezért felvett msn-re, és így ismerkedtünk meg:) egyszerüen magától jöttek a témák, nem volt előre megtervezte hogy miről beszéljünk. utána sokat beszélgettünk személyesen, randizgattunk és immár 9 hónapja együtt vagyunk:) hidd el, ha összeilletek és ő is akar tőled valamit akkor menni fog;)
2009. márc. 7. 18:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát az biztos,hogy msn-en könnyebb. De SZERINTEM bátrabb dolog lenne,ha élőben beszélgetnél vele. Először kérdezd a hobbyáról..stb. Ha egysuliba jártok akkor valahogy próbáld kimutatni neki hogy bejön neked..Aztán 2-3 nap mulva bókolgass neki..Aztán kb egy hét mulva rátérhetsz a lényegre. Sok idő de megéri,mert rögtön azt kérdezni h bejövök e neked az tahóság..Sok sikert.

UI:Én mindig igy csináltam..

2009. márc. 7. 18:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi :) Csak az a gond, hogy együtt járunk matekra, de én előbb végzek mint ő... És matekon is én csomószor nézem :P de ő soha... nekem ez nem megy :S
2009. márc. 7. 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egyértelműen jobb élőben beszélni. Lehet, hogy épp még másik 12 emberrel beszél msn-en, és nem biztos, hogy tud rendesen vissza írni. Velem gyakran van, hogy egyszerűen lefullad a beszélgetés és kész, ezért előbb inkább élőben ismerkedek.
2009. márc. 7. 21:00
 6/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező. Tudod mennyi az esélye az MSN-es beszélegtések valósságának? Annyi, mint hogy holnap megnyered az 5-ös lottót. Jó kevés. Az emberek ott általában megjátszák magukat. Előben sokkal jobb, mert ott szemkontaktust teremthetsz.És látod az alapvető jeleket. Szóval élőben beszélj vele és mosolyogj.
2009. márc. 7. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!