Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet ez? Mondta, hogy hívjam, aztán meg kinyomja és kikapcsolja a telefont.
Figyelt kérdés
Meg volt beszélve a sráccal, hogy találkozunk ma. Az is szóba került, hogy iszunk este, aztán együtt alszunk. Délután felhívtam, hogy akkor hogy lesz? Mondta, hogy egy haverjával épp az XY kocsmába ment, hívjam vissza félóra múlva... Visszahívtam, mondta, hogy a srác még nem szólt neki, akinek menne holnap melózni, mert ha szabadnapos lesz, akkor akár iszogathatunk is ma...Azt mondta neki a pasas, hogy félóra kb. és hívja. Hívjam már vissza aztán és akkor megbeszéljük hogy legyen, mert akkor már többet tud mondani. (Nincs pénz a telóján, ezért mondta, hogy hívjam) Nem is félóra múlva hívtam, hanem kicsit később, tehát inkább 40 perc. Nem vette fel, aztán mikor kicsengett, kinyomta. Utána írtam neki egy sms-t, hogy vegye már fel, hogy tudjam, akkor mi lesz. Rá egy 5 percre próbáltam hívni, ezután már ki volt kapcsolva. Szerintetek miért lehet?Hisz ő mondta, hogy hívjam vissza. Ha a ma nem aktuális, miért nem mondta, hogy ma már nem találkozunk, de majd máskor(holnap, holnapután sb.) igen? nem értem ezt, mert tényleg ő kért meg, hogy hívjam és most meg ezt csinálja. Szerintetek miért van ez?2011. ápr. 29. 20:23
11/13 anonim válasza:
kééérdezd meeeeeeg?????? annyira nehéz lenne?
12/13 A kérdező kommentje:
Kérdezzem meg? Dehát nem érem el...
2011. ápr. 29. 20:47
13/13 anonim válasza:
azóta sem akk sztem hanyagold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!