Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Internetes ismerkedés hol,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Internetes ismerkedés hol, hogyan? F/26

Figyelt kérdés

Sziasztok

26 éves vidéki (Heves megye) férfi vagyok. Sajnos mostanság alig járok szórakozni így arra gondoltam, hogy az internetes ismerkedés útján próbálok társra lelni. Elsősorban 22-27 év közötti lányt keresnék.

Kérdésem az lenne, hogy mely oldalakon és hogy próbáljak ismerkedni?

Milyen szöveggel kelthetek jó benyomást elsőre egy olyan lánynál akiről szinte semmilyen infóm nincs?

Lányok választ is örömmel olvasnám.

2011. ápr. 28. 19:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én azt ajánlanám ,hogy ne interneten ismerkedj .Nagyon sok a kamu és a szájhősködés tali nuku .Nem ajánlom de te tudod
2011. ápr. 28. 19:20
 2/12 anonim ***** válasza:
facebook ;) Bár az nem éppen erre van de hát ki tudja :)
2011. ápr. 28. 19:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Vannak kifejezetten erre társkereső oldalak (love.hu, parom.hu, csajozas.hu, és még sok más). A szöveg nem számít a lányoknak, csak h jól nézel-e ki a képeken.
2011. ápr. 28. 19:36
 4/12 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem az internetes ismerkedés nagyon nem jó.

Én eddig mindig úgy jártam, hogy aki képen tetszett, hogy hú de jó pasi meg stb. élőbe borzalmas volt. De nagyon sok srácot ismerek, akik élőbe nagyon jóképű pasik, képeken meg tudom, ha nem ismertem volna őket először személyesen, sosem tetszettek volna.

2011. ápr. 28. 19:42
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy ismerkedjek- e neten vagy sem, hanem hogy hol és hogyan! Mivel faluban lakom és nem járok szórakozni ez a lehetőségem adott...
2011. ápr. 28. 19:46
 6/12 anonim ***** válasza:
Az a gondom ezzel a netes társkereséssel, hogy annyi oldal van, hogy az ember azt se tudja, hogy hova regeljen be. Jó lenne, ha lenne egyetlen oldal és kész... de így, hogy van vagy 10 elég nehéz:D
2011. ápr. 28. 20:31
 7/12 anonim válasza:

Én pl. a love.hu-n ismerkedtem meg a barátommal. :) Ezen az oldalon több ismerősömnek is sikerült tartós párkapcsolatot kialakítania, ezért regiztem én is ide.

De persze negatívumokat is tudnék mondani, de melyik oldalról nem lehet.

De társkereső oldal még a talalka.hu, parom.hu... és még lehetne sorolni. A legegyszerűbb, ha a google-ban rákeresel ezekre az oldalakra és a számodra legszimpatikusabbon regisztrálsz is. :)

Persze fontos egy előnyös kép, de fontos az is, hogy magdról mit írsz, hogyan töltöd ki az adatlapodat, mert az is árulkodik rólad, a jellemedről, az egész lényedről. És egy értelmes embernek ez is fontos, sőt talán fontosabb, mint egy kép, de én pl. azokkal, akik nem tesznek ki képet magukról nem is szívesen ismerkedtem, mert akkor olyan érzésem volt, mintha titkolnának valamit.

Amikor írsz a kiszemeltnek egy levelet, az ne legyen túlságosan hosszú. Írd meg neki, hogy mi az ami megtetszett az adatlapján, hogy szimpatikusnak találod, esetleg úgy gondolod, hogy hasonló az érdeklődési körötök, vagy az életről alkotott képetek (persze ez függ attól, hogy mit írt ki magáról)...stb.

Kezdd pl. úgy, hogy "Az adatlapod alapján nagyon szimpatikusnak találtalak és szeretnélek jobban megismerni." Ez után fejtsd ki jobban az előbb elmondottakat.

Aztán lezárhatod úgy, hogy "Várom mielőbbi válaszod." meg ehhez hasonlók. Esetleg megadhatod az e-mail címed, vagy az msn címedet is.

És szerintem ne legyél túlságosan rámenős.

Legalábbis, ha jól vettem ki a szavaidból, akkor egy komoly kapcsolatot szeretnél, akkor, ha ehhez hasonlóan írsz, akkor lehet sikered.

De soha semmi sem biztos. :( "Mindenhez" két ember kell.

Nekem is ehhez hasonlóan sikerült megismerkednem a barátommal, csak nem ő írt rám, hanem én Neki. :)

Úgyhogy fő az optimizmus.

L/21

2011. ápr. 28. 22:23
 8/12 anonim ***** válasza:
Neten csak a selejtjét találod meg, a normálisak eljárnak kirándulni, sétálni, szórakozni, neked is ezt kéne tenned. Vagy majd a kapcsolatot is neten tartjátok? Ideje lenne kimozdulni, szedd már össze magad. Én is arrafelé lakok, 26 éves lány vagyok, de nem találkoznék olyannal akit nem ismerek. A neten meg mindenki hazudik, szóval abban nem bízok.
2011. ápr. 28. 23:10
 9/12 EmilyAddams válasza:

Szijó. Én 19 éves vagyos, szintén Vidéki, csak Borsodból. Akár hiszed, akár nem, én 5 éve keresek így, eddig sajna eredménytelenül. Nem adom fel, még mindig reménykedek benne, hogy találok valakit, aki kicsit kilóg a sorból, ahogy én is, aki egy kicsit más kor szülötte, más értékrendekkel, aki még a családot tartja fontosnak, házasság, stb.

Mindenesetre... Ajánlok pár oldalt neked :

www.randihely.hu

www.talalka.hu

www.paratlan.hu

www.love.hu

2011. ápr. 29. 05:58
 10/12 EmilyAddams válasza:
*vagyok
2011. ápr. 29. 05:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!