Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Hogyan csináljam?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Hogyan csináljam? Tovább lent.

Figyelt kérdés
Sokszor olvasom ezen az oldalon, hogy rossz nektek ha egy lány túl tartózkodó, nem ad jeleket, nem mutatja ki az érzelmeit szóval nem kezdeményez csak várja a sült galambot. Nos, én is pontosan ilyen vagyok, mert nagyon félek a beégéstől, de változtatni szeretnék ezen. Annyi lenne a kérdésem, hogy hogyan mutassam ki az érdeklődésemet? Mi az ami már túl sok nektek, vagy égő? És mi az ami aranyos, kedves? 23 éves létemre nem igazán értek a férfiakhoz, mert semmi tapasztalatom nincsen.
2011. ápr. 27. 17:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Kéz simogatása, puszi. Nem létezik túl sok.
2011. ápr. 27. 17:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha szemeznek "tartod" a tekintetet.A szemezést te is kezdeményezheted. Mosolyogsz. Próbálsz a közelében lenni. Készségesebb vagy, mint általában. Rögtön "látványosan" reagálsz. Esetleg előre köszönsz, sőt rákérdezel, hogy van.
2011. ápr. 27. 17:23
 3/9 anonim ***** válasza:
Ez nulla ez félreérthető, nem egyértelmű.
2011. ápr. 27. 17:41
 4/9 anonim ***** válasza:

érkedlődsz iránta hogy van

sokat beszélgetsz vele

szemezésnél rámosolyogsz

közelében vagy találkozol vele sokat

ha neten beszélgetsz valakivel akkor kezdeményezed a beszélgetést de mutass érzelmeket mert nem fogja tudni egy sárc sem hogy tetszik neked és ezért nem is fog lépni mert azt hiszi hogy nem tetszik neked és inkább nem lép

2011. ápr. 27. 18:09
 5/9 anonim ***** válasza:

amit csinálj:

-ha nem ismered:

nézz rá szépen és mosolyogj, babráld a hajad -szerintem az nagyon jó, én imádom-

-ha csak köszönőviszonyban vagytok:

mint az előző, plusz esetleg inthetsz neki ha látod valahol. --> ebből arra következtetnék, hogy tán "oda kéne menni?" szerintem az sem gáz ha "véletlen" helyzeteket generálsz. pl: elejtesz valamit, arra jársz amerre ő, stb...

- haverság, beszélőviszony stb..

szintén mint az előző kettő. ezenfelül keresd a társaságát, próbálj vele jókat beszélni.

amit ne csinálj: ne viselkedj közönségesen, nem kell odáig lenned érte, de ha beszéltek akkor nézz a szemébe sokszor és legyél őszinte! ne találj ki semmit ami nem igaz.

2011. ápr. 27. 19:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Én csak egy példát tudok mondani :S

volt egy srác, akivel már már barátságban voltunk, és én ha pl. nem tudtam kinyitni egy csokit (igen, ez vagyok én XD), megkértem hogy nyissa ki, közben kedvesen mosolyogtam. Máskor ha már segített, egy puszit nyomtam az arcára :)

Szóval nem nehéz ez, a lényeg, ami fontos, hogy a pasik (szerintem) nem szeretik a komor, folyton búslakodó lányokat. Sokkal inkább a vidám, örömteliket és ne félj hangosan elmondani hogy éppen mit gondolsz, érzel legyél nyitott :)

2011. ápr. 27. 21:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha van kiszemelt akkor keresd a társaságát, és igyekezz beszélgetni vele hogy megismerjétek egymást. Ha már élőben is beszélgettek akkor néha humoros témáknál kihangsúlyozhatod őt is, mondjuk kicsit huncutan beszólsz neki, vagy rákacsintasz. Ha ő nem kezdeményez neked kell felhívnod a figyelmét magadra, hogy te is ott vagy és elérhető vagy.

Ha nincs akkor nem tudom, most én is ebben a cipőben járok. 26 ff

2011. ápr. 27. 22:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Irj nekem privatot es megmutatom, hogyan kell;)
2011. ápr. 27. 23:06
 9/9 anonim ***** válasza:
Kár, hogy nincs elérhetőséged. Szívesen megismernélek.
2011. ápr. 28. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!