Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy viselkedjek egy bulis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy viselkedjek egy bulis kavarás után?

Figyelt kérdés
17 vagyok és egy 18 éves sráccal fogok holnap találkozni. Buliban kavartunk picit (csók, tánc) de azóta felvettük a kapcsolatot és szeretnénk egymást megismerni. Mégis hogy kéne viselkedjek holnap? Engedjek csókot stb vagy ne?
2011. ápr. 26. 18:49
1 2
 1/14 lilla ágnes válasza:

ha a buliban engedted a csókot vagyis akartad te is akkor holnap miért ne szerinted belefér meg a stb is b

elefér ha0 ti igy szeretnétek

2011. ápr. 26. 18:54
 2/14 A kérdező kommentje:
Csak nekem alapból nem ilyen a személyiségem. Hogy buliban keverjek... Nem tudom mi volt velem. Egy ismerősöm szerint most meg kéne mutassam, hogy nem könnyen kapható lotyó vagyok. Úgy menni találkozóra mintha semmi nem történt volna köztünk.
2011. ápr. 26. 19:01
 3/14 anonim ***** válasza:

Azért, mert csókolóztok, még nem leszel könnyen kapható lotyó, egyszerűen itt meghúzod a határt, és nem engedsz többet.

Ha csak ...ni akar, akkor észre fogod venni, meg ő is, hogy erre nem te vagy a megfelelő alany.

Az se ciki, ha bevallod, hogy olyan hatással volt rád, hogy ebbe belementél, mert rád ez egyébként nem jellemző.

2011. ápr. 26. 19:05
 4/14 lilla ágnes válasza:
27%

hát akkor normálisan kellet voltna viselkedned a buliban ha nem vagy könnyenkapható azt csinálsz amit akarsz.

csak egy tanács volt

2011. ápr. 26. 19:06
 5/14 anonim ***** válasza:
Én is voltam már ilyen helyzetben. És értem az aggodalmad, vagy tanácstalanságod, vagy mi ez. Szerintem légy vele annyira közvetlen, ami a Te személyiségedhez illik. Szerintem ebben a korban mindenki tudja, hogy buliban az ember fesztelenebb, mint egy átlag napon. A csók szerintem nem bűn, de ha úgy érzed, hogy neked nem fér bele, akkor ne tedd. Ha pedig amiatt vacilálsz, hogy vajon ő hoy fog viselkedni, mert nekem ez is benne volt, akkor hagyd rá. Én is így tettem. Ő a fiú. Ha megcsókol megcsókol, ha nem akkor majd kialakul. Lehet mondani, hogy konzervatív vagyok vagy bármi, de én így gondolom.
2011. ápr. 26. 19:15
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2011. ápr. 26. 19:16
 7/14 anonim ***** válasza:
viselkedj ugyan úgy ahogy szoktál. legyél természetes és kész. gyakran kavarok buliba (igaz én fiú vagyok) de pár nappal később ha épp összefutok a csajjal, akk mintha mise történt volna...ennyi.
2011. ápr. 26. 20:03
 8/14 anonim válasza:

Mintha én kérdeztem volna. Pont ezen gondolkodtam, hogy mi lesz és megláttam ezt a kérdést! :O

Én sem tudom, mit csinálok még... reménykedek, hogy jól fog alakulni. :)

17/L

2011. ápr. 26. 20:13
 9/14 A kérdező kommentje:
Utolsó :D Látom egy hullámhosszon vagyunk ;)
2011. ápr. 26. 21:43
 10/14 anonim ***** válasza:

De utálom ezt a szót.

"Buliban kavartunk picit (csók, tánc)" = ribanckodás.

2011. ápr. 27. 04:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!