Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány 165cm és 65 kg akkor fogja valaki szeretni?
aki tetszik nekem csaj se egy piszkafa kb ö is ekörül van igaz 3-4 cmel magasabb de az már nem számit..szval igen...
2011. ápr. 27. 00:23
Persze! Ízlések és pofonok különbözőek, kinek a szőke tetszik, kinek a barna. Így aztán a szőkének meg a barnának is akad párja.Csak nem biztos, hogy Az!(Ezek az adatok egyébként teljesen normálisak.) Érdekes, egyszer férfiak számára készítettek egy kettős tesztet. Száz véletlenül összeszedett férfinak száz női fénykép közül ki kellett választani a tíz legjobban tetszőt. Mondanom sem kell, hogy amolyan szépségkirálynő- típusok kerültek kiválasztásra. Ezek után az ellen-tesztben azt a tízet kellett kiválasztani, akikkel szívesen járnának együtt, esetleg el is vennék feleségül. Az eredmény még a szakembereket is megdöbbentette: teljesen átlagos, háziasszony-típusú, néha egyenesen csúnyácska hölgyek képeit választották ki!
2011. ápr. 27. 06:41
13/30 anonim válasza:
A külsőd miatt igen, de hogy az eszedért, azt kétlem
2011. ápr. 27. 10:05
14/30 anonim válasza:
Én mindig azt hallottam ahány kiló valaki annyi centivel kell száz fölött lenni a magaságának. Mert az az ideális, te pont ezt írtad. Ugyhogy nem értem hol itt a probléma????.................:)Én komolyan mindig így hallottam.
2011. ápr. 28. 14:00
15/30 anonim válasza:
nekem is ugyanezek az adatok vanak, és én is ezen gondolkodok néha, de aztán mindig arra a végerdményre jutok, hogyha szeret valaki, ne azért szeresen mert ahogy kinézel, hanem azért amilyen vagy. Ha te nem fogadod el magadat igy, akor mások sem fogadnak el, ha meg rosszul érzed magad a börödben, akor fogyj le.
2011. ápr. 28. 22:56
16/30 anonim válasza:
aki a külsője miatt nem szeret egy másik embert maga sem érdemli meg hogy szeressék. fiatalabb koromban én is mindig tökéletes külsejű párt választottam magamnak de egyikkel sem voltam boldog mert beképzeltek voltak vagy egyszerűen semmi közös nem volt bennünk. néhány ilyen tapasztalat után rájön az ember hogy csak a külső miatt vonzódott a párjához és ez nem igazi szerelem. amikor megtalálod az "igazit", bárhogy is nézzen ki tökéletesnek fogod látni mert szeretni fogsz benne mindent, és ő is tökéletesnek fog látni téged. csak a belső számít.
2011. ápr. 29. 05:22
17/30 Nemsanyi válasza:
Persze, hogy fogja. Nem ezen múlik!!! Legyél kedves és szeretni való!
2011. ápr. 29. 10:26
18/30 anonim válasza:
istenem de buta vagy már ne haragudj ha rolad van szo a kérdésben :D én 163cm vagyok és 63kg :) van kis pocim bizony :D és eddig egy barátom se zavarta mert különben össze se jöttünk volna pedig volt már jo pár :D:) viszont ha nem tetszik neked ahogy most kinézel vagy nem érzed igy jol magad akkor tegyél ellene, sportolj ;)
17/L
2011. ápr. 29. 16:31
Nem tudom,Ti hogy vagytok vele,sracok,de en meg soha nem vittem magammal se meroszalagot,se merleget csajozashoz.
2011. máj. 1. 05:26
Hali! Okés,minden nő "cicomázza magát",egy férfinak ez tetszik! Kissé nyersen fogalmazva: -Egy nőn legyen mit fogni,ne legyen olyan gebe,hogy egy tüsszentéstől elkezd repülni....! Ahogy észrevettem,ma az a trendi -micsoda hülye kifejezés-, ha a fiúknak csontváz a párjuk... Ennél nagyobb hazudozást még nem hallottam!!! Inkább kilógok a sorból,de az én csajom normális és egészséges legyen!
A kérdés jogos,de ne ess abba a hibába,hogy minde porcikádat bekencézd! Ha már ezt a kérdést fel merted tenni,én adok rá egy jó pontot! ;) Maradj olyan,amilyennek jól érzed magad! Előbb-utóbb Magukhoz térnek az "úrifiúk"!! Pussz!
2011. máj. 1. 08:09
Kapcsolódó kérdések: