Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha, több embert kedvelek?
Figyelt kérdés
Van két fiú akkit nagyon kedvelek, de nem tudom h melyiket szeretem se azt h mit kell érezni akkor ha valakit szeretek. Olyan lány vagyok akki könyen megkedveli a pasikat. Az egyiket ovi otta mindkettőt ovi otta ismerem ,egyiket már oviba is kedvelttem, most egy osztályba járok vele és eddig minden évben elmondttam neki h melyire szerettem azt rájőttem h aztse tom h mi az a szerelem, vagy az amit íránta érzek az szerelem amit írántta érzek mostmegin meg tudtta ,másikat csak egy éve kedvelttem meg (róluk már jó formán az egész osztály már tudja).mindegyik tudja h kedvelem az egyik azt mondtta h mást szeret, a másik nem mondot semmit annyit tok h tudja a családja meg h boszorkánynak csofol mondta a barátnőm h azokat hívja így akiket keddvel hát mondom marha jó és egyik lányra úgy nézz mindha szerelmes lenne bele vagy többet érez mind barátság (mindkettő úgyan azt kedvelei) most mindkettővel csak barátok vagyunk több nem egész multhét otta szerinttem nem lehett jóbban kifelyezni szerelem hiányos vok,magányos szóval ennyi, lehett h kicsit zavaros ezt elolvasni ..... :) köszönöm azoknak akik hozzászolnak ehhez :)és segitenek2011. ápr. 26. 14:15
1/5 anonim válasza:
Teszteld le őket. Amelyik szimpatikusabb csak 1 hajszállal is azt válaszd. ennyi
2/5 Kingaa1 válasza:
sem pont sem vessző... sem értelmes.., "az egyiket ovi otta", "mindkettőt ovi otta"... Szerinte helyesen ird le mégegyszer kérdésed és magyarázatod!
3/5 anonim válasza:
Hjajjj, hidd el, ha szerelmes vagy, akkor tudod, hogy ez az az érzés, mert az semmihez sem hasonlítható!! Szóval, ha nem tudod, szerelmes vagy-e, akkor nem vagy az! Ez a két fiú jó barátod, szereted őket, ahogy a barátnőidet is, de ne akarj többet beleképzelni ebbe a barátságba!
4/5 anonim válasza:
És mennyi idő teltttt már el ovi otta?
:D
5/5 A kérdező kommentje:
jó van nem nagyon érdekeltek a veszők meg a pontok-.-:) hát ő sok év
2011. ápr. 26. 18:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!