Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri "nemtörődöm nem érdekelsz" nőkkel bunkó módon viselkedni?
Figyelt kérdés
Úgy reagálnék hogy, mi van? mit akarsz? már megint mi bajod van stb... és mindezt felemelt hangon.2011. ápr. 26. 13:30
11/21 anonim válasza:
Miért kell felük egyáltalán foglalkozni?
12/21 anonim válasza:
nem tárgyalok velük,ha meg mond vmit,olyat mondok neki,h elmegy a p.csaba.
13/21 anonim válasza:
Amennyiben úgy érzed szeretnél lesüllyedni erre a szintre, akkor megéri.
14/21 anonim válasza:
Én is ilyen "h*lye p*csa" vagyok és az akaratgyenge, papucs pasikat elnyomom velük viselkedik így mert idegesít a férfiatlanságuk! Ha a partner erős határozott férfi aki mellett nőnek érezhetem magam, és felismerem hogy nem tudom elnyomni, mert ő irányít felhagyok ezzel a viselkedéssel és kedves bájos kissé hisztis tünemény leszek!:):)
15/21 A kérdező kommentje:
17:52-es!
Az is előfordulhatna miközben üvöltesz, addig én röhögök a képedbe a szemedbe nézve.
2011. máj. 6. 18:49
16/21 anonim válasza:
??? Nem szoktam üvölteni! Akkor mégse ilyen vagyok! Bocsi!
Meg egyébként, ha pofon röhögnél (bár ezt el sem tudom képzelni) akkor nem foglalkoznék veled, befejezném a mondandómat és ott hagynálak!
17/21 A kérdező kommentje:
Nagyon okos és életerős nőszemély vagy. Melyik kamionparkolóba szerezted a diplomádat?
2011. máj. 6. 18:55
18/21 anonim válasza:
david00795(16:50) tud valamit! :)
19/21 anonim válasza:
Te meg egy szerencsétlen gyökér, aki nem tudja kezelni a nőket! Vegyél 1 gumibabát, azzal talán sikerül megértetned magad!
És itt befejeztem veled a társalgást! Szánalmas vagy!
U.I.: BGF-en diplomáztam!
20/21 anonim válasza:
ne süllyedj az ő szintjükre.
egyébként a normális csajok bunkó par@sztnak fognak látni ha így viselkedsz. inkább hagyd az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!